promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kisebb vidéki ház árát hordja magán Csoboth Kevin, észrevették rajta a felső tízezerhez méltó dolgot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sporttörténelmet író Csoboth Kevin fiatal kora ellenére szereti a luxust.

Csoboth Kevin, a magyar labdarúgás egyik feltörekvő csillaga, az elmúlt években jelentős figyelmet kapott a sportvilágban. A fiatal tehetség a Benfica ifjúsági csapatában kezdte pályafutását, ahonnan hazatért Magyarországra, és az Európa bajnokságon felejthetetlen gólt szerzett a skótok ellen a 100. percben.

A  találkozó után tartott sajtótájékoztató alkalmával Csoboth Kevin ismét reflektorfénybe került, de ezúttal nem csak a játékával. A fiatal tehetséget minden bizonnyal egy Rolex Datejust órával a csuklóján fotózták le, amely azonnal felkeltette a média és a rajongók figyelmét.

A Rolex Datejust az egyik legismertebb és legikonikusabb óra a világon. 1945-ben mutatták be, és azóta a luxus és az elegancia szimbólumává vált. Az óra különlegessége, hogy a világ első, automatikus dátumkijelzővel ellátott karórája volt. Az évtizedek során a Datejust számos változaton ment keresztül, de mindig megőrizte jellegzetes stílusát és kiváló minőségét.

Csoboth Kevin egy Jubilee szíjas Rolex Datejust modellt viselt a sajtótájékoztatón. A Jubilee szíj az 1945-ös bemutatkozása óta a Rolex egyik védjegyévé vált, és öt részes linkjei miatt kényelmes viseletet biztosít, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz az órának.

A Rolex Datejust órák ára széles skálán mozog, attól függően, hogy milyen anyagokból készülnek és milyen különleges funkciókkal rendelkeznek. Az alapmodellek általában acél tokot és szíjat kapnak, és ezek ára újonnan körülbelül 7 000-10 000 euró között mozog. Az arany vagy két tónusú modellek, valamint a gyémántokkal díszített változatok jelentősen drágábbak lehetnek, akár 20 000 euró felett is, egyes speciális modellek pedig ennél is magasabb áron kelhet el, bár Keviné a fénykép alapján "egyszerűbb" modellnek tűnik.

Csoboth Kevin megjelenése a sajtótájékoztatón egy Rolex Datejust órával nemcsak az ő személyes stílusát és sikerét tükrözi, hanem a luxusórák iránti érdeklődést is, amely egyre inkább jellemző a fiatal sportolók körében. A Rolex Datejust nemcsak egy időmérő eszköz, hanem egy státusszimbólum is, amely a viselőjének sikereit és elért eredményeit is szimbolizálja.

Ilyen volt Csoboth Kevin gólja a helyszínről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás