promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a videó, Szoboszlai Dominik edzője majd megőrült a meccs után, miután elvesztette, a szürreális eseményekről azóta is rengetegen cikkeznek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szürreális jelenetek történtek a pályán Liverpoolban, ám a vége vidám lett a történéseknek.

Angliában december végén sincs megállás, ha fociról meg a bajnokságról van szó, hiszen futószalagon jöttek a mérkőzések a Premier League-ben, és annak a ellenére, hogy Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool Fc az elmúlt hetekben nyögvenyelősen nyerte a meccseket, miközben sok döntetlen is becsúszott, Jürgen Klopp legénysége a Newcastle United ellen meglepő könnyedséggel aratott győzelmet.

4:2 lett a végeredmény, ám magyar szempontból szomorú hírek jöttek.

Ugyanis Szoboszlai Dominik lefelé jövet a pályáról húzta a lábát, így lehet, hogy egy kisebb pihenőre is kényszerül majd a magyar játékos, ám arról egyelőre nem jöttek bővebb információk, hogy mennyire lehet súlyos a sérülése. A mérkőzés azonban nem csak emiatt marad emlékezetes, hanem amiatt is, ami a pályán történt a lefújás után. A tévékamerák mindent vettek Jürgen Klopp bolyongásáról a pályán.

Szürreális jelenetek járták be a világsajtót, ám tényleg drámai dolog történt.

Hatalmas ünneplés volt a pályán, Jürgen Klopp mester pedig elveszítette a jegygyűrűjét eközben, és őrülten kereste azt, még több emberhez oda is ment eközben. Az edző nagyon beleélte magát, a játékosokkal együtt ment ki a szurkolókhoz, de eközben elvesztette legféltettebb kincsét, az ugyanis lecsúszott az ujjáról, és csak percekkel később realizálta, hogy aztán olyat vehessen fel a kamera, amelyre még nem volt példa.

Klopp amúgy idegesen húzogatta az ujját is.

A megoldás sem volt hétköznapi, az is nagyon mediálisra sikeredett, hiszen Klopp bolyongását észrevették a kamerások is, így mentek oda azonnal megnézni, hogy mi történik épp a pályán. A Sky Sports emberei mentek oda Klopphoz, és végül a kamera segítségével találták meg a gyűrűt a fűben. Később az edző a stúdióban azt mondta, hogy nem szereti az ékszereket, de enélkül a gyűrű nélkül nem tudna élni, a segítségére érkezőket pedig hősöknek nevezte.

Íme a jelentek, amelyek bejárták a fél világot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás