promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyar szakértő Szoboszlairól, nem számítottunk arra, amit mondott

Magyar szakértő Szoboszlairól, nem számítottunk arra, amit mondott

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Újabb értékelés jött Szoboszlai Dominikról.

A Liverpool FC tarol egyelőre Angliában, a Premier League-ben az első helyen állnak 15 ponttal hat mérkőzésből egy vereség csúszott be csak öt győzelem mellé. Arne Slot megtalálta Szoboszlai helyét a csapatban, de korábban arra is kitért, hogy majd közösen dolgoznak azon, hogy feljebb tolják a gólok számát, amit Szoboszlainak kellene lőni a szezonban a mester meglátása szerint.

A magyar játékos legutóbb a Spíler TV-n Bogdán Ádámnak úgy nyilatkozott, hogy 25 gólt-gólpasszt szeretne elérni ebben a szezonban, de azt is aláírja, ha abból 20 lesz.

Bár ebben a szezonban beindult a magyar játékos gólgyártása, egyelőre több nagy meccsén is azt emelték ki a mérkőzések után, hogy mekkora helyzeteket hagyott ki, ez volt legutóbb a Wolverhampton Wanderers elleni mérkőzés után is.

Sokan pedig vészharangot kongattak már Szoboszlai kapcsán, hogy esetleg kispadra kerülhet.

Azonban elsősorban a rotációról lehet szó Szoboszlai kapcsán, hogy korábban kispadra került, hiszen a Liverpool előtt nagyon nagy menet vár ebben az évadban. Ha mindenhol eljutnak a döntőig, az 66 tétmeccset jelent, tehát majdnem még egyszer annyit rátesznek, mint amennyit a bajnokságban játszanak. Ebbe természetesen azt is beleszámolják, hogy eljutnak a Bajnokok Ligája döntőjéig is. És erre még a válogatott játékosok kapcsán rájönnek a különböző nemzetközi szereplések is.

Az Origónak nyilatkozó ikonikus magyar edző, Csank János szerint azonban nem kell vészharangot kongatni, a magyar játékos sokszor lóg ki felfelé a csapatból. A szakember pedig azt is hozzáteszi, hogy szerinte önzőbbnek kellene lennie a magyar játékosnak. Csank János úgy fogalmazott az Origónak:

"Nagy dolgokat várnak el tőle, neki pedig ehhez méltóan kell viselkednie, abban az értelemben, hogy a támadóbb felfogású pozícióban több lövéssel kellene próbálkoznia"

A teljes beszélgetés IDE kattintva érhető el.