promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen magyar névvel illették Szoboszlait Angliában

Kegyetlen magyar névvel illették Szoboszlait Angliában

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Hosszan ír a magyar játékosról a lap, új szerepét is sűrűn emlegetik.

Az elmúlt időszak igazán fontos változást hozott a Liverpool FC háza táján, ugyanis a csapat új edzőt kapott, és ez alapjában változtatta meg a csapat játékstílusát is. Jürgen Kloppot a holland edző, Arne Slot váltotta, és már abban a pillanatban magyar cikkek százai jelentek meg arról, hogy komoly változások jöhetnek Szoboszlai játékában, amikor megjelentek az első híradások a nagy váltásról.

A Liverpool felkészülése a bajnokságra igazán jól sikerült, neves sztárcsapatokat múltak felül az amerikai turnén, és a bajnokságbeli bemutatkozás is jól sikerült. Kevés új edző mondhatja el magáról az Anfield Road-on, hogy győzelemmel debütált a hazai bajnokság első felvonásán a legelső szezonjában. Ám Arne slot ezt megtette.

Most egy angol újság arról ír, hogy szoboszlai kulcsemberré léphet elő ebben a szezonban Liverpoolban. Az Anfield Index úgy fogalmaz, hogy Jürgen Klopp alatt korlátozta azt, hogy ezt a szerepet átvegye a pályán, hogy egy olyan pozícióba került Henderson távozása után, amelyben túlságosan fizikális focit kellett játszania.

Ám most új életet kezdhet az új menedzser dirigálása alatt.

A lap arról ír, hogy Szoboszlai az új edző alatt sokkal több gólt szerezhet majd, ezt a lehetőséget pedig már azok a meccsek is megmutatták, amelyeket a szezon előtt játszottak a vörösök. A szerző arról is ír, hogy a Chelsea-ben Frank Lampard vállalt magára korábban ilyen szerepet, és most Szoboszlai is betölthet egy olyan szerepet, amikor rengeteg gólt rúg a csapatában, és neve folyamatosan visszatér majd a góllövő listákon.

Az újságíró a Liverpool kegyetlen magyarjának nevezi Szoboszlait, aki a liverpooli sikerszéria egyik kovácsa lehet, Arne Slot alatt pedig világklasszis focistává válhat.

(via Csak Foci)