promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen lett Szoboszlai Dominik álomszép barátnője, Gécsek Fanni szembetűnő átalakulásától leesett az emberek álla
Borítókép:  myKhel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemlátomást nagyon megváltozott Gécsek Fanni.

Szoboszlai Dominik bár nagyon elfoglalt a Liverpool focistájaként, azért szakít némi időt a magánéletére is. Az a hír járja, hogy néhány hete úgy döntöttek korábbi kedvesével, az álomszép Gécsek Fannival, hogy megpróbálják helyrehozni kapcsolatukat, és ha távol is vannak egymástól, kitartanak szerelmük mellett.

A hírt egy névtelen forrás hozta nyilvánosságra a közösségi médiában, és elvileg Gécsek Fanni családja is megerősítette, hogy lányuk újra egy párt alkot Szoboszlai Dominikkal. A fiatalok azonban nem akarják nagydobra verni a dolgot, mivel magánéletüket nem kirakatban akarják élni; így aztán a közös képeik sem kerültek vissza egyikük oldalára sem.

Gécsek Fanni Instagram-oldala továbbra is privátra van állítva, de van egy lelkes követője, aki külön rajongói oldalt csinált neki, és ahogy az álomszép modell kitesz valamit a saját oldalára, rögtön át is veszi azt a rajongói platformra is, tehát azok sem maradnak le Fanni posztjairól, akik nem követték be őt az elsőleges oldalán.

Legutóbb egy olyan kép került fel, amin szinte felismerhetetlen a Liverpool sármos aranylábú focistájának kedvese. Gécsek Fanni szemmel láthatóan egy komoly változáson, átalakuláson esett át, hiszen ha összehasonlítjuk egy nem annyira régebbi képével, láthatjuk a különbségeket.

Alább láthattok tehát először egy olyan képet Szoboszlai Dominik kedveséről, ami 8 hete készült Tokióban, alatta pedig a legutóbb felkerült fotója, amin valóban felismerhetetlen. Természetesen még így is páratlan szépségű, és bizonyára nagyon sokan irigykednek a Liverpool kiválóságára, amiért ilyen gyönyörű barátnője van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás