promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vártak tovább, Szoboszlairól nyíltan közölték, fontos hír jött Liverpool-ból a sérüléssel küzdő játékos visszatérésével kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp nyíltan kimondta, hogy mikor térhet vissza a magyar játékos.

A magyar focistával kapcsolatban az elmúlt időszakban két fontos hír forog közszájon, az egyik a sérüléséről szól, a másik pedig a tetoválásáról, az új tetoválásáról. A tetoválást már nagyon sok portál kielemezte, vannak olyan oldalak, amelyek az összes tetoválásáról most írtak egy nagyobb lélegzetvételű cikket, hogy mindenki megtudhasson minden egyes tetoválásról mindent. Ám ami most jobban érdekli a publikumot, Magyarországot, illetve a Liverpool-rajongókat, azaz, hogy mikor térhet vissza a végre a pályára a magyar játékos, akinek január óta van egy sérülése, és egy rapid visszatérés után újra úgy döntöttek, hogy pihentetik még Dominikot, és nem kockáztatnak, hogy netán egy sokkal nagyobb sérülés legyen a dolog vége.

Jöhet a folytatás.

Nagyon sok hír jött arról, hogy mikor térhet vissza Szoboszlai a pályára, sok olyan kósza híresztelés is megjelent, hogy akár 8-9 hetet, tehát hónapokat is kihagyhat a magyar játékos a szezonban. Pedig sűrűsödik a program, és a Liverpool FC-nek hajtani kell tovább a bajnoki címért, egyelőre vezetik a bajnokságot, de vesztett pontok tekintetében már jobban áll a tavalyi bajnok, a címvédő, a Manchester City, amelynek van még pár elmaradt mérkőzése is. De ezeket folyamatosan pótolják.

Ám úgy tűnik, hogy a pozitívabb jövendöléseknek lesz igazuk Szoboszlai visszatérésével kapcsolatban.

Jürgen Klopp ugyanis most megszólalt, és elmondta, hogy Szoboszlai Liverpool-ban edz már, nagyjából majd február 25-e körül térhet vissza, vagyis az angol Ligakupa döntője környékén, ám azt nem árultak el, hogy előtte vagy utána.

Érdekel? Ezeket tuti, hogy nem tudtad Szoboszlairól, például elárulta, hogy melyik a kedvenc filmje, ami meglepő lesz:

(via Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás