promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi nélkül fotózták Szoboszlai Dominik kedvesét? Szétnyílt Gécsek Fanni ruhája és teljesen belátott alá mindenki
Borítókép:  SportPoszt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gécsek Fanni elfelejtett bugyit húzni a szétnyílt nadrágja alá?

Az a hír járja, hogy Szoboszlai Dominik újra összejött régi szerelmével, az exteniszező bombázóval, Gécsek Fannival. Hogy ez a pletyka igaz-e, azt egyelőre nem tudni, mivel sem a Liverpool aranylábú focistája, sem a csinos modell nem nyilatkozott róla, de Gécsek Fanni családja egy titkos informátornak elárulta, hogy a fiatalok valóban újra egy párt alkotnak, de nem szeretnék nagy dobra verni a dolgot, mivel nem a kirakatba akarják élni a magánéletüket.

Ha valóban kibékült Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni, annak valóban semmi nyoma nincsen a közösségi oldalukon, ugyanis egyetlen közös fotó sem került vissza, és újakat sem posztoltak ki; m több, Fanni még privátra is állította a saját oldalát, ügyelve arra, hogy csak olyanok láthassák a bejegyzéseit, akik követik őt.

Azonban valaki csinált egy rajongói oldalt az Instagramon, aki mindig figyeli Fanni posztjait, és amint felkerül egy új kép vagy videó, máris lementi, és feltölti azt a nyilvánosan elérhető rajongói oldalra. Így került fel a napokban az a fotó is, amin olyan, mintha bugyi nélkül fotózták volna az exteniszezőt.

Gécsek Fanni nadrágja teljesen szétnyílt, ahogy szétrakta a lábait, és ezért jócskán belátni alá. A követői közül is biztosan azt találgatták néhányan, hogy van-e rajta bugyi vagy sem.

Mindazonáltal abban mindenki egyetért, hogy ha a Liverpool sztárfocistája újra együtt van Fannival, akkor Szoboszlai Dominik piszok nagy mázlista, hiszen még egy ilyen gyönyörű lányt keresve sem tudna találni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás