promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen fotó terjed Szoboszlai Dominikról, alig hiszik a szurkolók

Hihetetlen fotó terjed Szoboszlai Dominikról, alig hiszik a szurkolók

Borítókép:  Profimedia/illusztráció/AlfiexCosgrove/NewsxImages
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

A tegnapi Liverpool-meccs óta sokan beszélnek erről Szoboszlai kapcsán.​

Élen a Liverpool.

Az ötödik fordulót rendezik a Premier League-ben ezen a héten, a húsz csapat közül pedig már a legtöbb csapat pályára is lépett. Az öt forduló után pedig a Liverpool vezeti a banokságot, a Vörösök négy győzelem mellett egyszer kaptak ki, 12 ponttal állnak tehát a tabella élén. Nagyon sokan üdvözlik az eredményt, amely mutatja azt is, hogy a Liverpool FC jó úton jár az ikonikus edző, Jürgen Klopp távozása után is.

A legutóbbi meccsen újra Szoboszlai Dominikkal a kezdőjében lépett pályára a csapat, és idegenben nyertek 2:1-re a Wolverhampton Wanderers ellen. A meccs embere több portál szerint is Virgil van Dijk lett, de rengeteg jó teljesítmény volt a Liverpool FC-ben, az első félidőben már eldönthették volna a meccset a Vörösök.

Később Szoboszlait lehozták a találkozón, a This is Anfield is kiemeli, hogy nem volt boldog, amikor elhagyta a pályát.

De mi történt még, amiről azóta is beszélnek?

Szoboszlai Dominik ordító helyzetet hagyott ki a mérkőzésen.

Pedig könnyen gólt szerezhetett volna a mérkőzésen, méghozzá a negyvenedik minutumban, ám a kapus óriási bravúrral hárított nehéz szituációban, így pedig a Wolverhampton meccsben maradt, maradt a 0:0 az első félidő hajrájára. 

Egy góllal Szoboszlai közelebb kerülhetett volna ahhoz a célhoz is, amit korábban megállapított magának a Spíler TV-n Bogdán Ádámnak adott interjújában. Akkor a magyar játékos arról beszélt, hogy erre az idényre az a célja, hogy a 20-25 gól-gólpassz legyen meg majd a szezon végére.

A Wolverhampton ellen elképesztő helyzetet puskázott el, pedig tényleg csak centikre volt attól, hogy újabb gólt nnepelhessen ebben a szezonban. Korábban a Bajnokok Ligájában a nagy rangadón, az AC Milan ellen talált be a magyar játékos.

A The Kop Watch X-es oldalán kimerevítettek egy képet a helyzet kapcsán, és azt írták alá humorral:

"Hogy mondjam el a gyerekeimnek, hogy Szoboszlai innen nem szerzett gólt"

Íme a helyzet utolsó előtti pillanata:

Itt pedig megnézhetitek a meccs rövid összefoglalóját is, a 30. másodpercnél az ominózus Szoboszlai-helyzettel, ami sajnos kimaradt, így védte ki a labdát a Wolverhampton hálóőre: