promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Haladéktalanul változtat az RTL, a nézőknek fel kell készülniük, már a jövő héttől teljesen máshogy lesz minden

Haladéktalanul változtat az RTL, a nézőknek fel kell készülniük, már a jövő héttől teljesen máshogy lesz minden

Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, alaposan felforgatta őszi műsorrendjét mindkét vezető hazai kereskedelmi csatorna. A TV2 helyzeti előnyben van, így joggal reméli, hogy a Megasztár 12 év utáni visszatérésével nagyot robbant, de az RTL sem akar lemaradni, így lényegében azonnal reagáltak a nagy rivális döntéseire.

Szeptember 23-tól, hétfőtől új esti műsorrend lép életbe az RTL-en. Pénteken véget ér a Kabát FC, és a következő héttől megváltozik a Fort Boyard – Az erőd időpontja is. Szintén a hét elején debütál a népszerű krimi-reality második évada, a Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., valamint a Házasodna a gazda párkereső műsor új szezonja is.

Ezek a változások átrendezik a hétköznap estéket, és bár a Fókusz továbbra is 18:55-től lesz adásban, ám a reklámokkal együtt számított időtartama 5 perccel rövidebb lesz. Ezt követően, 19:50-től indul Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., Árpa Attila vezetésével, amely egészen hétfőtől csütörtökig lesz műsoron. Pénteken ebben az időpontban a Fort Boyard – Az erőd kerül adásba, így ez a műsor már csak heti egyszer lesz látható - írja a Sorozatwiki.

21:30-tól a Házasodna a gazda 7. évada kezdődik, amelyet Nádai Anikó vezet, és minden hétköznap este láthatjuk az RTL-en. A mostani évad különlegessége, hogy visszatér egy korábbi gazda, abban a reményben, hogy végre tényleg megtalálja az igazit. A reality után, változó kezdési idővel 22:50 és 23:05 között kerül adásba az RTL Híradó – Késő esti kiadás. Az RTL hétvégi műsorrendje ezúttal változatlan marad, de kisebb módosítások a TV2-höz hasonlóan itt is lehetnek majd.

Az RTL-nek az elmúlt hetek felemásan sikerültek, a teljes lakosság körében a TV2 dominanciája megingathatatlannak tűnik, a fiatalabbak körében ugyanakkor már fordult a kocka. Az RTL mindazonáltal a streaming szolgáltatására is óriási hangsúlyt fektet, aminek egyik lényegi pontja a Bajnokok Ligája, melyet ettől a szezontól már csak ezen a platformon lehet követni Magyarországon. Így a klasszikus közvetítésektől búcsút kellett vennünk, azonban az RTL+-on akár mind a 192 mérkőzést nyomon követhetjük, akár tévén, akár okoseszközeinken, lényegében bárhol, ahol van megfelelő internetelérés. Hogy ez mennyire válik be a csatornának, időközben valószínűleg ez is kiderül majd, mindenesetre komoly bevételt generálhat, csakhogy a közvetítési díjak is igen magasak.