promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kihúzták az Ötöslottó számait, a főnyeremény az ükunokáidat is gazdaggá teheti

Kihúzták az Ötöslottó számait, a főnyeremény az ükunokáidat is gazdaggá teheti

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Elkölthetetlen mennyiségű pénz volt a tét a szombat esti sorsoláson.

Egészen hihetetlen pénzösszeg kereste gazdáját ma este az Ötöslottó sorsolásán, 5,5 milliárd forintot lehetett ugyanis kaszálni. A már jó ideje halmozódó nyeremény immár a harmadik a rekordok sorában, csak 2024-ben és 2020-ban volt ennél magasabb a jackpot, igaz, akkor 6 milliárd forint fölé emelkedett az összeg.

Alighanem nem sokan bánnák, ha néhány százmillióval kevesebbet vihetnének haza, ehhez pedig „csupán” arra van szükség, hogy helyesen megtippeljenek öt számot. Ezzel hétről hétre egyre többen próbálkoznak, ahogy emelkedik a főnyeremény, ám immár 28 hete nem sikerült eltalálni.

A legnagyobb heti forgalmat azonban még így sem sikerült elérni a Szerencsejáték Zrt-nél, ahol 1990-ben adták fel a legtöbb szelvényt egyetlen hét leforgása alatt, egészen pontosan 21.148.405-öt. Ha már a legeknél tartunk, az egy sorsoláson elért legtöbb telitalálat szintén 1990-ben volt, 13-an ikszeltek hibátlanul. Ez az év egyébként extra szerencsés volt, hiszen a legtöbb telitalálatot szintén 1990-ben érték el, összesen 27 darabot.

Kihúzták a számokat

De a múlt helyett inkább most koncentráljunk a jelenre, hiszen máris mutatjuk a nyerőszámokat, emelkedő sorrendben:

17, 20, 28, 34, 86

A sorsolás után aztán jöhettek az izgalmas pillanatok, amikor a nyerteskereső végigpásztázta a szelvényeket. A négyesek is több mint 2,7 millió forintot fizettek, ám ezúttal sem volt telitalálat, így már 5727 millió forintra nőtt a főnyereméy összege.

Akinek ma nem volt szerencséje, az akár már vasárnap újra próbálkozhat, a Hatoslottón is egyre csak gyarapodik a summa, igaz itt még csak öt sorsolás telt el a legutóbbi telitalálat óta, ami most már 730 millió forintra nőtt. Aki mindennél komolyabb milliárdokat szeretne magáénak tudni, annak pedig ott az Eurojackpot, ahol 46 millió euró forog kockán. Itt 5+2 a telitalálat, de már öt számmal is igazán boldog lehet valaki, a tegnapi napon két magyar is félmilliárd forintnak megfelelő eurót kaszált a nemzetközi lottón, ami valószínűleg sokaknak meghozza a kedvét a keddi játékhoz is.