promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan változás az RTL-nél: átigazolt a TV2 egyik húzóneve, ismert műsorvezető szerződött át
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híres műsorvezető ezért ment át az RTL-hez.

Tavaly ősszel tűzték képernyőre a Sztárbox újabb évadát az RTL-en, ami egy jó döntés volt a csatorna részéről, hiszen az év egyik legnézettebb műsora volt 2023-ban. A vasárnaponként jelentkezett produkció fináléjában három kategóriában hirdettek végül győztest: Berki Mazsi, Molnár Áron, és Brasch Bence emelhette a magasba az övet, illetve ők voltak azok, akik megkapták a lehetőséget, hogy Magyarországot képviseljék a Hell Boxing Kings 10 országból álló nemzetközi Bokszverseny celeb kategóriájában.

Időközben Molnár Áron nem vállalta a mérkőzést, így aztán a kategóriájában Istenes Bence vette át a helyét, aki Rácz Jenővel szemben maradt alul a Sztárbox-ban. A Hell Boxing Kings élő gáláit ősztől fogja majd vetíteni az RTL, ehhez pedig kiválasztották azt a két műsorvezetőt, akiknek ugyancsak sok közük van a sporthoz. Árpa Attila a tavalyi Sztárbox egyik versenyzője volt nehézsúlyban, a döntőig jutott, aztán Brasch Bence ellen veszített. A másik műsorvezető kiléte pedig megdöbbentette az embereket, ugyanis kiderült, hogy Gelencsér Tímea, a TV2 korábbi műsorvezetője lesz Árpa Attila partnere.


Mint korábban fény derült rá, Gelencsér Tímea sok év után távozott a TV2-től, és már akkor beindultak a találgatások, hogy talán ő is az RTL-hez igazolhat át, mint Majka és Pápai Joci. Az Exatlon Hungary egykori bajnoka a közösségi oldalán számolt be az eseményekről, egyben üzent is a TV2-nek.

„Igaz a mondás miszerint az ember élete 7 évente változik”

- kezdte a posztjában Timi, aki 7 éve volt először a TV2 képernyőjén, mégpedig a Ninja Warrior Hungary-ben, és azóta nagyon sok minden történt vele. Mint írta, köszönettel és hálával a szívében lép tovább az RTL-hez, ahol egy hatalmas feladat vár rá. Izgatottan várja ezt a kihívást és a csatlakozást a másik csatornához és a Hell Boxing Kings csapatához. Hozzátette, hogy Árpa Attilával a közös munka nem lesz új, csak a körülmények; megtisztelőnek érzi, hogy mellette léphet ki a nézők elé, hiszen ahogy mondta, az ő profizmusa vitathatatlan; nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás