promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg Ráskó Eszter lesz az idei Sztárbox egyik versenyzője?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ráskó Eszter kirakott egy fotót, amivel elárulhatta, hogy indul az idei Sztárbox-ban.

A napokban egymást hívták ki a hazai hírességek egy bokszmérkőzésre. A lavinát Molnár Áron indította el, aki Majkának üzent, hogy ha már úgyis az RTL-hez szerződött át, akkor talán lenne kedve egy-két menetnek a ringben. Majka ugyebár szerepelt a 2004-es Sztárbox-ban, amit a kategóriájában meg is nyert. Viszont vissza kellett utasítania Molnár Áron kihívását, közösségi oldalára kirakott posztjában ajánlott neki egy másik ellenfél-jelöltet Sebestyén Balázs személyében, akinek - a rapper elmondása szerint - már "régóta a begyében van, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel".

Nem sokat kellett várni Sebestyén Balázs reakciójára sem, azonnal megmagyarázta, miért nem tud kiállni Molnár Áron ellen:

„Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod rádküldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged”

Ráskó Eszter természetesen vette a lapot, és felhúzott egy bokszkesztyűt, hogy ezzel mutassa ki, készen áll megmérkőzni Molnár Áronnal. El is ment a színész lakására, és becsengetett hozzá, hogy lehívja az udvarra lejátszani a meccset, de Áron hirtelen beteget jelentett a kaputelefonban:


Molnár Áron is látta a képet, és ugyancsak a saját oldalán üzent Ráskó Eszternek. Közölte vele, hogy 2025-ig húzódó betegsége miatt nem tudja vállalni a küzdelmet, de mondott neki egy másik nevet, amin bizonyára mindenki meglepődne, ha tényleg elvállalná a kihívást.

Ráskó Eszter ki mernék veled állni, csak most beteg vagyok 2025-ig.. utána bármi lehet… (Tóni… nem annyira csíp téged..)@rogánantal

Posted by Molnár Áron on Monday, April 8, 2024


Viszont ki tudja, talán Ráskó Eszter tényleg indul az idei Sztárbox-ban, mert a fenti videóval bebizonyította, hogy azonnal ki merne állni bárkivel. Az emberek örülnének neki, legalábbis erről árulkodik pár komment:

„Azért én megnéznék egy Ráskó Esztert a ringben, parádé lenne”

„Ha Ráskó benne lenne, tuti nézném, nyilván nem gondolná komolyan, amíg benne lenne, végigtrollkodná az egészet”

„Nevetséges műsorba nevetséges emberek kellenek, Ráskó pont odavaló lenne, én adnám!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás