promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 távozó műsorvezetője melltartóban mutatja meg mit veszített a csatorna, szűkölve könyörgik majd vissza őt a bombatest láttán?
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehetséges, hogy a TV2 még nem mérte fel mit veszített, hát most az arcukba lett tolta a művésznő.

Nem olyan régen rossz hír érte a tévénézőket: a TV2 egyik közkedvelt arcát a nézők egy ideig nem láthatják. Gelencsér Tímea eddig tisztázatlan körülmények között távozott a csatornától és bár eddig több műsorban is egyre több szerepet kapott, most mégis történt valami a háttérben ami az avatatlanok számára hirtelen távozáshoz vezetett. Gelencsér Tímeát kétségtelenül eddigi legnagyobb feladata a Dancing with the Stars háttérműsorának a vezetése volt, ahol a műsor egyik háziasszonyaként megszólaltatta a korábbi vendégeket és a táncok közötti átállások között szórakoztatta a nézőket.

Timi egyelőre a tévés munkáktól búcsúzik, Magyarország egyik legbefolyásosabb influenszereként a megélhetésre valószínűleg nem lesz gondja. Timi előszeretettel dokumentálja az életét és osztja meg követőivel, például a Covid járvány alatt is igyekezett tartani a lelket az emberekben, ahol azt mutatta meg, hogy a hatósági karantén nem is olyan szörnyű, mint amilyennek sokan beállítják.

Itt a napi rendőri ellenőrzést mutatta be és azt, hogy mivel ütötte el az ott töltött időt:

A TV2 megerősítette a hírt, hogy Gelencsér Tímea már 5 éve, az Exatlon Hungary óta tagja a csatornának és egy másik hozzájuk tartozó adón, a Spíler tévén is látott el feladatokat, most azonban egyelőre nem foglalkoztátják és már műsorvezetőknek is szeretnének lehetőséget adni.  Azonban egy bennfentes szerint Gelencsér Tímea is új kihívásokra vágyott, így a szerződés felbontása elképzelhető, hogy mindkét fél érdekeit szolgálja.

Az sem elképzelhetetlen, hogy Tímeát szereplőként látjuk viszont a műsorokban, a Dancing with the Starsban és az Ázsia Expresszben is igazán becsületes alakítást nyújtott. A rossz nyelvek szerint pedig Szabó Zsófi visszatérésének is köze lehet azon, hogy nem találtak neki megfelelő lehetőséget.

Gelencsér Tímea külseje kifejezetten feltűnő, országunk egyik legdekoratívabb nője: azonban ezt nem a semminek köszönheti. Sportos életmódja és egészséges táplálkozása, tudatos bőrápolása hozzásegíti ehhez, így a teljesítménye mindenképpen becsülendő. Most ismét éppen egy sportrendezvényre készül, itt pedig egy kíméletlenül szexi sportszettben mutatta meg az edzés folyamatát:

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás