promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nézők már ítéletet is mondtak a Mokkában debütáló Szabó Zsófi felett, rögtön az első napján hatalmasat bakizott a csinos szőkeség
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi hétfőn debütált a TV2-n a Mokka műsorvezetőjeként, a nézők pedig természetesen már véleményt is mondtak a teljesítményéről.

Szabó Zsófi sok évnyi RTL-ezés döntött úgy, hogy felmond a csatornánál, és inkább átigazol a TV2-höz, éppen oda ahonnan elindult televíziós karrierje. 

Zsófi tegnap a Mokka című műsorban debütált a TV2-n, ezt követően március 8-án, nőnapon elindul a TV2 Klub, aminek ő lett a nagykövete. Ezen felül érkezik a TV2 új reality-je, a Házasság első látásra, aminek ő lesz a műsorvezetője. 

Az egyedülálló édesanya egyébként nemrégiben elárulta, hogy már egy ideje fontolgatta, hogy otthagyja az RTL-t, és ennek okáról is kitálalt. Erről alábbi cikkünkben írtunk bővebben:

Zsófit tehát Március 4-én láthatták először a TV2 nézői a Mokka műsorvezetői székében, a szőke műsorvezetőhölgy azonban rögtön egy bakival indított első munkanapján.

A  műsor hétfő reggeli adásának egyik vendége Hajdú Péter volt, aki Popovics Adrienn-nel, a Hell Magyarország Kft. marketingigazgatójával érkezett a stúdióba. Szabó Zsófi azonban zavarában, tévedésből Hajdút mutatta be marketingigazgatóként, de még gyorsan meg is tudta menteni a dolgot így nem lett belőle probléma.

Popovics Adrienn valószínűleg az egyik legirigyeltebb nő az országban, ugyanis három napot töltött együtt a világ egyik legszebb férfijának választott Michele Morronéval. A forgatásról és magáról a színészről most Adrienn-nel és a Hell Magyarország Kft. marketingigazgatójával… Az lettél, Peti?... Hajdú Péterrel beszélgetünk… Jó reggelt! Hát gratulálok!

– fulladt kisebb bakiba Szabó Zsófi felkonferálása, akit Hajdú rögtön ki is javított, de a tévést nem hozta ezzel zavarba, szúrta ki az Index.

Mint gyakorlott influenszer, Zsófi természetesen azonnal meg is osztotta Instagram-oldalán első munkanapjának élményeit, teljesítményéhez pedig természetesen a kommentelőknek is volt egy-két szavuk.

Akadtak olyanok akik megdicsérték Zsófit a debütálása után, de voltak olyan vélemények, melyek pont az előbbiekben említett bakit emelték ki. Többek között a következő hozzászólások érkeztek a műsorvezető teljesítménye kapcsán:

Rögtön bakizott is 

A héten nem is nézem a TV2-öt miatta

De most ez mivel másabb, mint a Reggeli??

- olvasható néhány kritikusabb megjegyzés Zsófi fotója alatt, akadtak azonban olyanok is bőven, akik dicsérő szavakkal illették őt.

Szorítottam Neked, nagyon ügyes voltál

Ügyes voltál nagyon, csak arra figyelj, hogy ne ülj olyan görnyedten, mint a másik műsorban

Nagyon jó voltál 

- üzenték az elégedett nézők Zsófinak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás