promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Szabó Zsófi: valójában ezért hagyta ott az RTL-t
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi elárulta, valójában miért mondott fel az RTL-nél.

Szabó Zsófi sok évnyi RTL-ezés után úgy döntött, felmond a csatornánál, és visszamegy a TV2-höz, ahonnan elindult televíziós karrierje. De vajon ez mennyire volt hirtelen döntés a részéről? Mint kiderült, semennyire, ugyanis az egyedülálló édesanya most elárulta, hogy már egy ideje fontolgatta, hogy otthagyja az RTL-t, és ennek okáról is kitálalt.

Zsófi március 4-én kezd majd a Mokka című reggeli műsorban, aztán március 8-án, nőnapon elindul a TV2 Klub, aminek ő lett a nagykövete. Ezen kívül érkezik a TV2 új reality-je, a Házasság első látásra, aminek ő lesz a műsorvezetője. Szabó Zsófi alig várja már, hogy belevágjon a munkába, elmondása szerint sokkal jobban érzi itt magát, hiszen ez számára olyan, mintha egy nagy világjárás után végre hazatért volna.

A televíziós évek óta őrlődött, hogy jó helyen van-e az RTL-nél. Ugyan jó volt neki ez a 10 év a csatornánál, de az utóbbi esztendőkben csak a Reggeli-ben alkalmazták, ráadásul a sorozatos szerepléseket leszámítva csupán egyetlen műsorban szerepelt - és ott sem műsorvezetőként. Ez azért volt furcsa, mert az RTL egyik vezető arca volt, mégsem került közelebb a nagy feladatokhoz; végül úgy határozott, ideje tovább állni.

„Pár éve feltettem magamnak a kérdést, hogy akkor ez ennyi volt? Az utolsó nagy tévés feladatom az Álarcos énekes volt. Előtte váltam el a férjemtől és a csatorna biztosított abban, hogy szükség van rám egyedülálló édesanyaként is. Sokat köszönhetek a csatornának, de végül mindössze havi négyszer kellett bemennem reggel és ennyi volt a munka”

- nyilatkozott a Blikk-nek.

Szabó Zsófi egy darabig elfogadta ezt a helyzetet, dolga így is volt bőven, hiszen amellett, hogy főállású édesanya, ott van neki az influenszerkedés, illetve nagy világmárkák nagykövetei is, szóval nem mondhatnánk, hogy nagyon unatkozott volna az RTL-es műsorok nélkül, de érthető, hogy vágyott a kihívásra. Zsófi annak idején nagyon sokat dolgozott, nem csak a TV2-nél - szerepelt a Jóban Rosszban-ban, csinálta a műsorokat, játszott színházban, különböző eseményekre járt -, a televíziózás mellé pedig jött a hirtelen ismertség is, amit valahogy fel kellett dolgoznia.

„Én is szenvedtem, hiszen 19 éves koromtól szétszedtek. Kegyetlen néha a média, de a mai napig azt mondom, hogy ettől tartok ott, ahol és ha a kutya nem írna rólam, nem kapnék ilyen feladatot. Közben elképzelhető, hogy ha nem hagyom itt a TV2-t, akkor ma nem lennék Kiss Mendel édesanyja és lehet, hogy a Mokka öt-hat évvel korábban talál rám”


Kitálalt arról is, hogy pontosan miért mondott fel a TV2-nél: mikor 2014-ben meghalt az édesapja, Szabó Gyula, egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Egyfajta ámokfutásként élte meg, és azt érezte, elég volt, civil életre vágyik. Nyilván mondhatja bárki, hogy dehát Zsófi az ország egyik legismertebb celebje, de mégsem akar úgy viselkedni, mint egy tényleges celeb. Ez többek között abban nyilvánul meg, hogy kisfiát - aki idén kezdi az iskolát - óvja a rivaldafénytől, és egyáltalán nincsenek celebbarátai.

És hogy kicsoda ma Szabó Zsófia? Ezt ő maga mondta el:

„Valaki, aki kapott hideget-meleget. Mikor elkezdtem, még nem volt közösségi média, de volt napi sajtó. Időközben házasságot kötöttem, gyermeket szültem, elváltam, magánéleti problémáim voltak, mint bármelyik másik nőnek, csak nálam mindez az emberek szeme előtt zajlott. De egyedülálló édesanyakánt képes voltam megújulni, változtatni a mindennapjaimon, az egészséges életmódot választani, megismerni a testem, bikinimodellnek lenni úgy, hogy azelőtt a hormonproblémák miatt volt túlsúlyom, úgy kivirágzani, ahogy mindenki szeretne. Mindig a legjobbra törekszem a saját életemben. Nem gondolok magamra idolként, nem gondolom azt, hogy na tessék utánam csinálni, de azért igenis, átjár a büszkeség, hogy mindezt elértem! Fontos a család, a közeli barátaim”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás