promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a botrány a stúdióban, azonnal le kellett állítani az RTL sikerműsorának forgatását
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Király Peti és Kamarás Norbi őszintén meséltek az Éjjel-Nappal Budapestben eltöltött éveikről.​

2013. február 11-én indult útjára az RTL csatornáján az Éjjel-Nappal Budapest című fikciós reality, amely a német Berlin- Tag & Nacht adaptációja volt és majd 10 éven keresztül nagy sikerrel futott először a fő, majd később az RTLII csatornáján.

A sorozat utolsó része végül 2022 őszén került képernyőkre, így egy évtized után búcsúznia kellett a nézőknek a fikciós realitytől. Az Éjjel-Nappal Budapest felé azonban a mai napig sem csillapodik az érdeklődés, amit most még inkább felerősített az a tény, hogy a sorozat egykori két főszereplője, Király Péter és Kamarás Norbert a Palikék világa by Manna című YouTube műsorban vendégeskedett, ahol soha nem hallott titkokról rántották le a leplet a népszerű fikciós reality kapcsán.

Mint kiderült, Gábor és Lali megformálói a mai napig ugyanolyan jó barátságban vannak, mint a forgatások alatt, és a Joe-t alakító Varga Miklóssal is közeli kapcsolatot ápolnak. A sorozat idején azonban Király Peti nem csak közeli barátaival, de egy ideig akkori szerelmével is együtt forgatott, hiszen partnere Kovács Dóri szintén az ÉNB csapat tagja volt hosszú évekig.

Ez pedig sokszor eléggé megviselte a Gábort alakító színészt. 

Szörnyen nehéz volt. Amikor te szeretsz valakit, amikor valakivel intim kapcsolatban vagy és együtt élsz, és azt látod, hogy egy másik szereplővel ágyjelenet van, csókjelenet van. Olyan botrányaink voltak, hogy a forgatás megállt. Tehát azért ezt normálisan nem lehet kezelni egy egészséges léleknek, hogy azt látod, hogy a párodat fogják, meg vetkőztetik, meg jön ki bugyiban, fekszik rá a pali és fordítva

– vallotta be őszintén a sorozat egyik főszereplője, aki mint mondta a végére kicsit be is sokkalt a realitytől, főleg a monotonitástól, és attól is hogy saját identitását feladva, még a forgatásokon kívül is folyamatosan hoznia kellett Gábor karakterét.

A  beszélgetés során kiderült, hogy a Lalit alakító Kamarás Norbert is hasonlóan vélekedik a dologról:

Anno mikor vége lett engem nem érintett annyira rosszul. Én is azt érzem, hogy lélektanilag a legjobb időpontban lett vége, mert a vége az már egy kicsit elfáradt. De mindent ennek köszönhetünk, egyszerűen olyan élményekbe volt részünk, másnak biztos vagyok benne, hogy egy egész életen át nem adatik meg ennyi

– mesélte Norbi az Index által szemlézett videóban. 

A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheted meg!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás