promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen megőrült egy külföldi Azahriah vadul pörgő nyelvétől, ilyen őszinte reakciót ritkán látni

Teljesen megőrült egy külföldi Azahriah vadul pörgő nyelvétől, ilyen őszinte reakciót ritkán látni

Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Egyre többen fedezik fel határainkon túl is a fiatal magyar szupersztárt.

Szinte nincs is olyan nap, amikor ne jönne szembe Azahriah egy videóban, rengetegen követik a munkásságát, és ilyen-olyan módon reagálnak rá. Nem is csoda, hogy ennyire felkapott lett, hiszen épp a napokban töltötte meg háromszor is a Puskás Arénát, ami korábban még senkinek sem sikerült.

Vannak persze olyanok is, akik egészen hajmeresztő dolgokat állítanak a még mindig csak 22 éves zenész-énekesről, a hírnév ugyanis mágnesként vonzza magával az összeesküvéseket is. Legutóbb épp egy nagyon bizarr konteó kezdett el terjedni, miszerint Azahriah ördögi jelképekkel variál klipjeiben és a színpadon is, de olyan is volt, aki megvédte az énekest, mondván még nagyon fiatal, és majd elmúlnak nála a furcsa motívumok használatai.

Szerencsére a legtöbben jóval ártalmatlanabb módon igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, ilyenek a reakcióvideók is, melyből már jó néhányat láthattunk. Ezeknek a lényege, hogy saját meglátásaikat fejtegetik egy előadó kapcsán.

Ezúttal a Klown Music Reacts csatornán láthatunk egy hasonlót, ami tényleg szívből jövőnek tűnik, a YouTuber pedig Azahriahval együtt jött lendületbe a pörgős részeknél. A four moods egyébként is rendkívül népszerű dal, egy év leforgása alatt közel 40 millióan nézték meg a klipet csak a videómegosztón.

Mint a reakcióvideó alatti kommentszekcióban is megemlítették, Azahriah tarol a hazai zenei szcénában, és ezt elnézve adná magát a külföldi karrier is, hiszen nem csak magyar nyelvű szerzeményei vannak.

Nemrég egy kisebb külföldi turnét is szerveztek neki, ami hangos siker volt, minden koncertjére eladták a jegyeket, ám ezek után már az sem tűnik lehetetlennek, hogy a határainkon túl is arénákat töltsön meg, hiszen még mindig nagyon fiatal és ha így folytatja, még nagyobb sikereket érhet el szerte a világon.