promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azahriaht az ördög szolgájának kiáltották ki, abszurd teóriákat terjesztenek róla

Azahriaht az ördög szolgájának kiáltották ki, abszurd teóriákat terjesztenek róla

Borítókép:  Youtube / jolvanez
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem evilági dolgokkal magyarázzák a fiatal énekes hangos sikereit.

A Puskás Arénás, telt házas triplakoncert után végérvényesen kijelenthető, hogy Azahriah személyében új zenei szupersztárja született Magyarországnak. A YouTuberből lett zenész-énekes elképesztően népszerű szinte minden korosztály körében, ám vannak olyanok is, akik egészen sötét dolgokat sejtenek a gyorsan jött siker mögött.

A hétvégi koncertet követően kapott ismét szárnyra az a meglehetősen bizarra konteó, miszerint Azahriah sátánista jelképeket alkalmaz, és eladta a lelkét az ördögnek. A teória azonban már jóval régebbi, egyesek szerint pedig a klipjei tele vannak a gonoszra való utalásokkal.

Néhányan odáig mentek, hogy Azahriah zenéje egyenesen tudatmódosító, és valamiféle szabadkőműves páholynak köszönheti népszerűségét, akik sötét terveket szövögetnek – ezeket a részeket azért már nehéz nevetés nélkül kibírni.

Hogy mi hozta meg számára a sikert, az persze egy fogós kérdés, ám a stílus és zenei ízlés nem vita tárgya, egyszerűen jókor dobta be az ötleteit. Ráadásul engeteg fiatal ismerte már őt korábban is, akik fogékonyak voltak az újdonságra, az idősebb korosztálynak pedig az energikus pörgőssége jöhetett be leginkább.

Egy youtuber fejtegette most ezt a témát, és arra jutott, hogy a közösségi média és a reklám ereje is rengeteget lendített Azahriah karrierjén, és ezzel azért egyet is lehet érteni, hiszen tökéletes alapokra épült a zenei pályafutása.

Úgy vélekedett, hogy a sátánista jelképeknek titulált szövegrészletek és jelképek csupán fiatalos divathóbortok, amiből semmiféle messzemenő következtetést nem érdemes levonni. Ebben is lehet valami, hiszen saját példáival is igazolta, hogy fiatalon hajlamos kissé túlzásokba esni az ember, már ami a magunkra aggatott jelképeket illeti. De ettől még senki nem lesz sátánista, vagy a gonosz szolgája. És valószínűleg Azahriah is csak jókat nevet ezeken az elméleteken.