promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Azahriah menedzsere: nem akarták megtartani a triplázó arénasztár koncertjét

Kitálalt Azahriah menedzsere: nem akarták megtartani a triplázó arénasztár koncertjét

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Még Azahriah nemrég elhunyt barátja is részesült a kudarcból, kilátástalannak tűnt a helyzet.

A zenei világ és a rajongók még mindig ámulattal tekintenek Azahriahra, a 22 éves zenészre, aki történelmet írt azzal, hogy három egymást követő estén is megtöltötte a Puskás Arénát. Azahriah előadásai lenyűgözték a közönséget, akik a koncert élményeiről és a felejthetetlen hangulatról áradoznak.

Az énekes koncertsorozata nem csak látványos volt, hanem valódi közösséget is kovácsolt. Eredetileg azonban sokan kételkedtek a sikerben, köztük Tóth Gergő, Azahriah menedzsere is, aki egy érdekes bejegyzésben osztotta meg a kezdeti nehézségeket.

2023 januárjában Orbán Balázs, a Puskás Aréna programszervezője elutasította a stadionkoncert ötletét, mivel akkoriban a legnépszerűbb hazai zenekarok koncertjein a nézőszám 20-30 ezer között mozgott. Elmondta, hogy a költségek megtérüléséhez legalább 30-35 ezer néző szükséges, és ennél kisebb közönséggel jelentős veszteséget kockáztatnának. Emiatt eredetileg elvetették a stadionkoncert tervét.

"Ezt felejtsétek el”

– válaszolta 2023 januárjában Orbán Balázs, a Puskás Aréna programszervezője, amikor a stadionkoncert költségeiről kérdezték.

Azahriah népszerűsége azonban rohamosan nőtt, és úgy döntöttek, hogy mégis megpróbálják a lehetetlent.

„Magyar előadó soha nem adott el ennyi jegyet korábban. Hatalmas kihívásnak éreztük ezt az egész csapattal: Azi és mi is a lehető legnagyobb show-t szerettük volna megcsinálni. Méltóak akartunk lenni a történelmi pillanathoz.”

Az előkészületek hónapokat vettek igénybe, és rengeteg ember munkájának köszönhetően Azahriah egyedülálló élményt nyújtott a közönségének. Az énekes nemcsak tehetségét mutatta meg, hanem nagy szívét is, hiszen harmadik koncertje végén megemlékezett jó barátjáról és lemezkiadójának tulajdonosáról, Ferich Balázsról, aki áprilisban hosszú betegség után hunyt el.

forrás: JOY