promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bilihajú szörnyszülöttet faragtak Arnold Schwarzeneggerből, sosem vállalta volna el ezt a szerepet
Borítókép:  YouTube / Druuzil Tech & Games
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen megdöbbentő az egyik kedvenc akcióhősünket ilyen borzalmas frizurával látni.

Ha Arnold Schwarzenegger, akkor általában duzzadó izmok, magvas mondatok, gépfegyver, lézerágyú, és ezek kombinációi ugranak be először. A második vonalban azonban már eszünkbe juthat a Juniorban betöltött „terhes férfi” szerepe, vagy éppen Mr. Freeze a Batman & Robinból.

Szóval azért ha jobban megkapargatjuk a felszínt, találhatunk olyan produkciókat is, melyben Schwarzenegger nem a szokásos akcióhőst hozta, és nyilván ő maga is úgy volt vele, hogy időnként szívesen kibújt a skatulyából, amibe Hollywood évtizedekre bezárta.

Ettől függetlenül az alábbi videót nem láttuk jönni, és hálát adhatunk a teremtőnek, hogy csupán egy deepfake-alkotásról van szó. Mert egyébként már a gondolat is kikészítő, hogy a Terminátor egy bilihajú dilibogyót alakítson.

Persze semmit nem vonunk le Jim Carrey érdemeiből, aki olyan örök darabokban nyújtott parádés alakításokat, mint a Truman-show, az Igenember, vagy a Minden6ó. És szerencsére a bolondos oldalát is sokszor megvillantotta - mindenki emlékszik az Ace Venturára, vagy a Maszkra.

Ettől függetlenül az 1994-ben bemutatott Dumb és Dumber így is meglehetősen megosztó lett, és egyértelműen azokat célozta meg, akiknek a humora kissé egyedibb az átlagosnál. Éppen emiatt sokan nem tudtak azonosulni a filmmel, ám a sikereit jól jelzi, hogy húsz évvel az első epizód után leporolták a sztorit és második részt készítettek belőle.

Mindenesetre nagyon furcsa Schwarzeneggert az elhíresült jelenetben látni, és határozottan okoz egyfajta kellemetlen érzést az emberben – mondjuk ez igaz a deepfake videók többségére. Egyébként meg addig örüljünk, míg csak ilyenekre használják a technológiát, és ha már itt tartunk, készült olyan változat is, melyben Sylvester Stallonéval „szerepelnek” a Dumb és Dumberben, szóval igen, lehet ezt még fokozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás