promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terhes férfi emoji is lesz a telefonos frissítésben
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az érkező csomag a ''Hogyan tudtunk eddig élni ezek nélkül'' nevet képviseli.

Az Apple készítői minden évben újdonságokkal lepik meg a felhasználóikat egy frissítés keretein belül. Persze ez általában azt is jelenti egyben, hogy egy újabb készüléket dobnak piacra. Mindenesetre érdekes tendenciának lehetünk tanúi, mivel a tavasszal érkező iOS 15.4 bővítésbe egészen széles tárházát sorakoztatja majd fel az emojiknak. 

Érkezik például 7 új érzelmet kifejező arc és a sorban valószínűleg leginkább feltűnést keltő terhes férfi alak is.

Így tehát lehetőségünk lesz választani a hitetlenkedő vagy a könnyeit visszatartó arc között is. A gyártók 3 éve már kiemelt figyelmet szentelnek arra is, hogy minden egyes figurának legyen női, férfi és egy gender-semleges változata is. Ezért most például bekerül a terhes férfi emoji is a tárházba, ami előtt elképzelhetően sokak értetlenül fognak állni. 

Továbbá, a fejlesztők mostmár bevezették a kézfogásban variálható bőrszínnel kapcsolatos lehetőségeket is.

De nem csak emberekkel kapcsolatos újdonságok érkeznek: lesz itt még röntgen, buborék, korall és csúszda emoji is. Habár évről évre egyre bővül a választék, azzal talán a legtöbben egyetértenek, hogy ezek a virtuális figurák soha nem fogják tudni helyettesíteni a valóságban közvetített üzeneteket. Az érzelemkifejezésünk például végtelen lehetőséget ölthet és természetesen minden egyénhez hozzátartozik a saját arcberendezése, megjelenése és gesztusai is. 

Ezért az ''emoji-portéka'' segíthet színesebben kommunikálni írásban, de akár félrevezető is lehet sok esetben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás