promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen lett volna a Dumb és Dumber, ha Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger kapják a főszerepet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerre felkavaró és elképesztően vicces ez a poénvideó, ami teljesen megváltoztatja a Dumb és Dumbert.

A magyarok egyik kedvenc vígjátéka az 1994-ben bemutatott Dumb és Dumber - Dilibogyók című alkotás, amiben Jim Carrey és Jeff Daniels alakítanak maradandót a két idióta szerepében, akik mindenhol káoszt hagynak maguk után a butaságukkal – és ugyan 2014-ben visszatértek a folytatásra, az a film sajnos nem tudta megközelíteni az első rész zsenialitását és varázslatát.

Amíg Jim Carrey-ék a komédiákkal arattak nagy sikert, addig Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger az akciófilmek királyai voltak a '90-es években, szóval nem igazán kereszteződtek a professzionális útjaik, pedig biztos, hogy izgalmas lett volna annak idején, a pályafutásuk csúcsán, ha ez összejön. Nos, most egy poénvideónak köszönhetően olyan dolgot láthatunk, ami rendesen fel tudja kavarni az embert.

Valami elvetemült alak kicserélte digitálisan Jim Carrey és Jeff Daniels arcát Sylveter Stallone és Arnold Schwarzenegger ábrázatára a Dumb és Dumberben, a végeredmény pedig nemcsak sokkoló, hanem brutálisan vicces is.

Már önmagában az is meghökkentő, hogy Sylvester Stallone bilifrizurával látható, de Arnold Schwarzenegger kinézete is megér egy misét. Hihetetlen, hogy valakinek ez eszébe jutott, és képes volt így megcsinálni.

Az eddigi visszajelzések alapján a legtöbben jót nevettek a dolgon, bár bőven akadtak olyanok is, akik furcsán érezték magukat a videó nézése közben, hiszen valóban olyan az összhatás, mintha egy alternatív univerzumba kapnánk betekintést, ahol Sly és Arnie a komikuskirályok – de vajon akkor Jim Carrey egy kigyúrt akcióhős ott?

Akit érdekel, milyen lett volna a Dumb és Dumber Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger főszereplésével, az itt megnézheti – de jobb, ha mindenki felkészíti a lelkét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás