promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Dumb és Dumber vörös csúcsbombázója, az 59 éves Lauren Holly, akiért teljesen odavolt Jim Carrey
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jim Carrey-nek nem sikerült meghódítania Lauren Holly-t a Dumb és Dumberben, de a való életben már igen.

Magyarország egyik kedvenc nevettetője Jim Carrey, aki óriási erővel robbant be a globális köztudatba, hiszen 1994-ben, egyetlen éven belül elhozta nekünk az Ace Ventura, A maszk, illetve a Dumb és Dumber - Dilibogyók című vígjáték-klasszikusokat, amik mind gigantikus sikert arattak, és örökre a legnagyobbak közé emelték őt – máig napi szinten idézgetnek a magyarok ezekből a komédiákból, hiszen tele vannak zseniális poénokkal és jelenetekkel.

Sokan a Dumb és Dumbert kedvelik ezek közül a leginkább, hiszen ott nemcsak Jim Carrey vitte el a show-t, hanem mellette a szintén fantasztikus Jeff Daniels is, akivel tökéletes párost alkottak, remekül kiegészítették egymást.

Az alkotásban Jim Carrey karaktere egy sofőr, aki első látásra beleszeret a Mary nevezetű utasába (Lauren Holly), aki a reptéren lerakja a bőröndjét, majd ott hagyja. Hősünk ezt meglátja, és gyorsan felmarkolja a táskát, hátha azzal lenyűgözi és meghódítja a nőt, hogy visszaadja neki, de pont nem tudja elkapni őt, ezért elhatározza, hogy a barátjával együtt felkeresik, hogy visszaszolgáltassák azt, ami az övé – de arról nem tudnak, hogy Mary direkt hagyta ott a táskát, mivel túszul ejtették a férjét, és abban volt a váltságdíj, szóval nem kis bonyodalmat okoznak, ez pedig rengeteg mókás jelenetet eredményez.

A Dumb és Dumber legviccesebb pillanatai közé tartozik, mikor Jim Carrey figurája próbál szerelmet vallani a Lauren Holly által megtestesített Mary-nek:

Nos, lehet, hogy a filmben nem sikerült meghódítania Jim Carrey-nek a gyönyörű vörös nőt, de az életben már igen, ugyanis 1996-ban összeházasodtak, de csak nagyjából 1 évig tartott a házasságuk. Még az Ace Ventura szereplőválogatásainak idején ismerkedtek meg, ugyanis Lauren Holly is pályázott benne egy szerepre, de nem jött össze neki – a Dumb és Dumber forgatásán viszont már összejöttek.

A jelenleg 59 éves Lauren Holly a Dumb és Dumberen kívül leginkább az NCIS - Tengerészeti helyszínelők című sorozatból lehet ismerős a magyar nézőknek, de szerepelt még egyebek között a Minden héten háború, Mi kell a nőnek?, illetve a Ford Fairlane kalandjai című filmekben is. A színésznő jelenleg is nagyon aktív, ráadásul néha feltűnik nagyobb projektekben is, szóval egyáltalán nem felejtette el őt Hollywood.

Így néz ki most Lauren Holly, aki rengeteget változott a Dumb és Dumber óta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás