promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az Ace Ventura gyönyörű színésznőjére? Így néz ki 63 évesen Sean Young
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt mindenki tudja, hogy Finkle az Einhorn, de azt nem, hogyan is néz ki most a színésznő, akihez ez a mondat kapcsolódik.

A Jim Carrey főszereplésével készült Ace Ventura Magyarország egyik kedvenc vígjátéka, hiszen a komikus zseniális benne, ráadásul a történet is olyan csavaros, mókás és izgalmas, hogy már amiatt is sokan imádják a filmet, nemcsak a hatalmas poénok miatt. Íme az alkotás egyik legikonikusabb jelenete, amiben Ace Ventura bebizonyítja, hogy nem akkora kutyaütő, mint amilyennek a morcosan dögös női hadnagy, Einhorn gondolja őt:

Most egy erős SPOILER jön: aki látta az Ace Venturát, az pontosan tudja, hogy a film végén kiderül, hogy Einhorn valójában egy átműtött, Finkle nevű férfi, és ő áll a gonoszságok mögött. Ez pedig azért is sokkoló, mert a gyönyörű Sean Young olyan jól hozza a figurát, hogy eszünkbe se jutna, hogy ez a csábító nő valaha is férfi volt – ezen a csavaron az alkotáson belül is sokan meglepődnek, főleg azok, akik esetleg kavartak vele.

„Einhorn az Finkle! Finkle az Einhorn! Einhorn férfi!”

– hangzik el Ace Ventura szájából az ikonikus mondat, amit kívülről fújnak a magyarok.

Sean Young persze nemcsak az Ace Venturából lehet ismerős az embereknek, hiszen szerepelt a Szárnyas fejvadászban, a Dűnében és egyebek között a Nincs kiút című alkotásokban is, hatalmas sztár volt a '80-as években. A jelenleg 63 éves színésznő most is aktív, rendszeresen szerepel filmekben, de már egyáltalán nem akkora projektekben, mint régebben.

Több botrány is fűződik Sean Young nevéhez, hiszen állítólag komoly gondjai voltak az alkohollal, 2012-ben elvileg meghívó nélkül akart bejutni az Oscar-gálára, majd mikor megállították felpofozott egy biztonsági őrt – de olyan is előfordult, hogy miután kirúgták egy filmből, ellopott két laptopot, bár ott azt állította, hogy azt hitte, hogy azok az ő gépei, nem akarta őket eltulajdonítani.

Így néz ki most Sean Young, akin látni ugyan, hogy megöregedett (ez természetes), de még mindig remekül néz ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás