promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey piacra dobta a 9 milliárdos álomotthonát, nézd meg a komikus gyönyörű luxusházát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Jim Carrey luxusotthona, ami éppen eladó.

Az ország egyik kedvenc komikusa, Jim Carrey a Sonic, a sündisznó második része után bejelentette, hogy valószínűleg visszavonul, de persze még így is benne van a pakliban, hogy esetleg visszatér majd a harmadik részre, hiszen pontosan tudja, hogy mennyire imádja őt a közönség ezekben a filmekben – aki próbára szeretné tenni magát Jim Carrey filmjeivel kapcsolatban, annak ajánljuk ezt a kvízt:

A jelenleg 61 éves Jim Carrey manapság állítólag eléggé remete életmódot folytat, nem igazán lehet hallani felőle, és nem is jelenik meg a különböző eseményeken. A pletykák szerint nyugodtan tölti a hétköznapjait az otthonában, festeget, és boldogan éli az életét Hollywoodtól távol – ennek tudatában egyáltalán nem meglepő, hogy piacra dobta a Kaliforniában található, hatalmas házát, ráadásul egy elég tetemes összegért.

Jim Carrey 26,5 millió dollárt, vagyis több, mint 9 milliárd forintot kér a luxusingatlanért, amiben van 5 hálószoba és 6 fürdőszoba is – de jár hozzá egy hatalmas moziszoba, kültéri medence, teniszpálya, illetve biliárdasztal is, szóval nem semmi.

Jim Carrey elmondta, hogy ez az ingatlan tele van varázslattal és inspirációval, és reméli, hogy a következő tulajdonos is így fogja érezni. A világsztár elvileg 30 éven keresztül élt ezen a helyen, de nemrég úgy érezte, hogy eljött az ideje egy kis váltásnak – ezért döntött úgy, hogy eladja ezt a csodálatos ingatlant.

Akit érdekel, hogyan is néz ki Jim Carrey eladó háza, az most megtekintheti kívülről és belülről is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás