promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor olyat mondott Rákay Philipről és a Most vagy soháról, amivel nagyon meglepte az embereket
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor ezt mondta Rákay Philipről és a Most vagy soháról.

Továbbra sem csitulnak a kedélyek Rákay Philip és a Most vagy soha! körül. Egymás után szólalnak meg a nevesebb újságírók, történészek, filmalkotók, hogy mit gondolnak a Petőfi-filmről. Még a nagy költő rokona is kifejtette őszinte véleményét, majd megszólalt a film főszereplőjét alakító Berettyán Nándor, aki elárult egy nagyon fontos dolgot Rákay Philipről.

Szinte mindenki megszólalt már az ügyben, kivéve Magyarország miniszterelnökét. Orbán Viktor mind ez idáig nem mondott semmit a Most vagy soháról, de most megtörte a csendet, kamera elé állt, és néhány mondatban nyilatkozott a legdrágább magyar filmről.

Orbán Viktor olyat mondott a szuperprodukcióról, hogy aztán maga Rákay Philip is megosztotta azt a közösségi oldalán.

„Orbán Viktor miniszterelnök úrnak köszönet a Most vagy soha! filmajánlóért és az elismerő szavakért! Tisztelet a BÁTRAKNAK!”

- írta a posztjához a film producere, akinek nagyon jól estek a kormányfő szavai.

Az nem derül ki a videóból, hogy Orbán Viktor látta-e már a Most vagy soha!-t, mindenesetre nagyon ajánlja mindenkinek a megtekintését; hogy miért, és hogy milyen embernek tekinti Rákay Philipet, azt ő maga mondta el az alábbi videóban.

„Végre a magyarok nemcsak akkor voltak bátrak, amikor meg kellett csinálni március 15-én a forradalmat, hanem voltak most újra bátor magyarok, akik megcsinálták róla a filmet. Épp ideje volt, nehéz dolog egy ilyen ikonikus témához hozzányúlni. Eddig hiányzott is a bátorság, de most végre kész a film. Most vagy soha! Mindenkinek ajánlom!”

- mondta a miniszterelnök, tehát Rákay Philipet és alkotótársait bátor embereknek tartja.

A kommentelők egy részét meglepték Orbán Viktor szavai, míg volt, aki szerint a kormányfő is kaphatott volna valami kis szerepet a produkcióban.

Orbán Viktor ajánlja a Most vagy soha! című filmet

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak köszönet a MOST VAGY SOHA! filmajánlóért és az elismerő szavakért Tisztelet a BÁTRAKNAK

Posted by Rákay Philip on Thursday, March 28, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás