promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbiról megdöbbentő házivideó került elő, egyszerre kínos és megmosolyogtató ahogy a szupermodell megmutatja rejtett tehetségét
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbinak nem csak a modellkedéshez volt meg a tehetsége a 12 évvel ezelőtt készült felvétel alapján.

Egészen elképesztő, hogy milyen gyorsan repül az idő. Palvin Barbara mögött ma már egy rendkívül sikeres modell karrier áll, belekóstolt a filmezés világába is (bár a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulesben sajnos nem volt igazán lehetősége kibontakozni), és bár az évek során mindenféle hírességgel próbálták hírbe hozni, a modellt elkerülték a szaftos botrányok is.

Barbi tavaly örök hűséget fogadott Dylan Sprouse amerikai színész-énekesnek (akit a Disney Chalnel nézői már jóval korábban a szívükbe zártak a Zack és Cody révén), akivel az esküvőjüket ráadásul Magyarországon tartották meg, miközben Barbi hű maradt a gyökereihez, m is úgy érezhettük hogy egy kicsit a világ közepe vagyunk. Dylan ráadásul azóta is folyamatosan csodálkozik rá a különféle magyar szokásra, nyilván nagy kaland lehet egy fiatal szupersztárnak megismerni és hozzászokni egy olyan kultúrához, mint a miénk.

Éppen ezrét valóságos időutazásban lehet részünk, ha megnézzük a Fókusz egyik Palvin Barbival készült riportját, ami már több, mint tíz éve készült.

Barbi már akkoriban is sikeres modell volt (az anyag apropója, hogy a Glamour gálán épp második alkalommal választották az év modelljévé), de még egy kislány önfeledt, gondtalan bájával nyilatkozott a riporternek, és mosolygott bele a kamerába. Rendkívül bájos például, ahogy a az érettségi előtt álló, de már akkor is dúsgazdagnak számító Barbi arról mesél, hogy már van saját bankkártyája.

Barbi 2012-ben említette azt is, hogy érdekli az énekesi és a színészi pálya, a mából visszatekintve viszont látjuk, hogy nem ezeket a területeken teljesedett ki, a fentebb már említett Herkules nem hozott olyan áttörést, amivel berobbanhatott volna Hollywoodba, és az éneklés is megmaradhatott egy jó hobbi szintjén, Barbit ugyanis azóta sem igen lehetett nagyközönség előtt énekelni hallani.

Ez az RTL anyagának egyik legérdekesebb része, mert egy házivideóban hallhatjuk a modell énekhangját, ahogy egy magyar népdalt ad elő, de a felvétel a webkamerás felvételek esetlenségével bír, a hang minősége inkább kínos, nem adja vissza Barbi tiszta hangját. A felvételt itt tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás