promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi férje a magyarok egy döbbenetes szokását nagyon kiemelte az amerikai műsorban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi, magyarok mindig nagy érdeklődéssel fordulunk arrafelé, ahol rólunk van szó.

Imádjuk megkérdezni a hollywoodi A-listás sztároktól, hogy miért imádták hazánkat, hogy hol érte őket a legnagyobb meglepetés, hogy szerették-e a magyar fővárost, és hogy tényleg ide köti-e őket a legkedvesebb emlékük a világon? Akár ezeket is megkérdezzük, és szeretjük olvasni az olyan híreket, amelyek ezzel foglalkoznak. Most éppen a magyar szupermodell amerikai kedvese, a híres és hírhedten vidám Adam Sandler-filmben (Apafej) is feltűnő, egykori Disney-sztár, modell Dylan Sprouse kocogtatta meg egy kicsit a magyar témát, és milyen jól tette ezt.

A fiatalok tavaly házasodtak össze, az esküvő pedig Magyarországon volt.

[[cikk2]]

Az igent amúgy Palvin Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán mondták ki. Sprouse a The View című műsor vendége volt, és elmondta többek között azt is a magyarországi esküvő kapcsán, hogy a magyar esküvők jobbak, mint az amerikaiak. A sztár úgy beszélt a magyar esküvőről, hogy sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikaiak, tele vannak játékkal. És amit külön kiemelt, az a menyasszonyrablás szokása.

De olyan érdekességekről is beszélt az esküvő bulis része kapcsán, amiről még nem esett szó korábban, például azt, hogy a koszorúslányok és a násznagyok táncából kellett kitalálnia, hogy melyik koszorúslány utánozza a feleségét, Palvin Barbit. Amúgy korábban óriási karriert futott be egy magyar szó az egész világon az esküvőjük miatt, hiszen lefordíthatatlannak bélyegezték a külföldi lapok. Hogy melyik volt ez a magyar szó, amely körbefutott a világon?

Itt pedig megnézhetitek Sprouse interjúját, amelyben a különleges magyar esküvőről is beszél.

[[vid1]]

[[cikk1]]

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás