promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi különleges bugyit vett fel, mélyen benyúlik a különleges textúra, íme a felvétel
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar szupermodell rendkívüli bikinit mutatott, amely igazi kuriózum.

Palvin Barbit nemcsak Magyarországon ismeri mindenki, hanem bizony a világon is milliárdok ismerik a magyar szupermodell nevét, akiről szinte minden héten lehet hallani valami újdonságot. Palvin Barbit rengetegen imádják, az Instagramon pedig 20 és fél millió követője van, ami elképesztő szám, milliók követik tehát minden mozdulatát, amiről megoszt pillanatképeket, fotókat vagy videókat.

Palvin Barbi pedig nagyon sokszor Magyarországról is mesél az adott interjúkban, így pedig híressé teszi hazánkat is az egész világon. A férje Dylan Sprouse, akit idehaza Magyarországon a tévéből is ismerhetünk, hiszen a Netflixen mostanában szenzációs, és mélyebb filmekkel sziporkázó Adam Sandler egyik leghíresebb filmjében ő volt a gyerekfőszereplő. Ez a film már 25 éves ebben az évben, mégis, talán nincs olyan hónap Magyarországon, hogy legalább egyszer ne lehetne valamelyik csatornán látni, hiszen az Apafej egy igazi kultuszfilm 1999-ből.

Az imádnivaló páros esküvője is Magyarországon volt, és az esküvő kapcsán volt egy magyar szó, amely hatalmas karriert futott be a világon, hiszen nem tudták lefordítani a külföldi hírportálok, mivel nagyon nehéz, és a magyar esküvői kultúra egyik igazán egyedi szokásáról van szó. 

Hogy melyik volt ez a szó?

A menyecske ruha.

Palvin Barbi most a közösségi média oldalán elképesztő fotókat osztott meg egy bikiniről, amelyet egy Rio de Janeiro-i műteremben készítettek el. És itt is egy nagyon egyedi viseletről, egy nagyon egyedi textúráról van szó, mintha a hullámokat illusztrálná a bikini kiképzése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás