promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt 49 évesen az Amerikai pite-filmek eltorzult arcú színésznője, nem ismerni fel
Borítókép:  Profimedia/ LMKMEDIA
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Tara Reid, új filmje jött az Amazon Prime-ra.

Generációk során át tartó csodálattal tekintenek a magyar nézők is arra a filmre, amelyet manapság valószínűleg már nem lehetne megalkotni, noha 1999-ben még lehetséges volt. Az Amerikai pite-sorozat új műfajt hozott nekünk a serdülőkor végét és a felnőtté válást bemutató filmek között. Merészebb és közvetlenebb hangvételével nőtt ki a sorból, és lett igazi kultuszfilm. Az Amerikai pite-sorozathoz tartozik egy kánon, amit hivatalosan nem kanonizált filmek egészítenek ki, mégis van köztük kapcsolat, ilyen például Jim faterja, Eugene Levy, illetve a Stifler család.

A sorozat legemlékezetesebb karaktere kétségtelenül Vicky, azaz Tara Reid, aki a 2000-es évek elején a fiatalok körében valóságos szexszimbólumnak számított. Ő azon kevés színészek közé tartozik, akik az Amerikai pite-filmek után is sikeresen folytatták pályafutásukat nagyobb produkciókban, anélkül, hogy eltűntek volna rövid időn belül. Tara Reid amúgy már az Amerikai pite első része előtt is szerepelt A-kategóriás filmben, A nagy Lebowski-ban, ahol Bunny Lebowski szerepét játszotta.

Ezt követően olyan könnyedebb hangvételű alkotásokban láthattuk viszont, mint A főnököm lánya Ashton Kutcher oldalán, valamint sorra jöttek  B-kategóriás sikerfilmek, mint a Magyarországon A cápavihar névre keresztelt bizarr alkotás.

Az utóbbi időben Tara Reidről leginkább a plasztikai műtétek miatt lehetett, illetve a drasztikus fogyása kapcsán esik róla szó általában a médiában. A színésznő ennek ellenére továbbra is aktívan forgat, új filmjei rendszeresen megjelennek. Nem is olyan régen az Amazon Prime-ra érkezett egy drámai hangvételű alkotás, amely az Of past things névre hallgat, és egy házasság megmentéséről szól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás