promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt a 62 éves Samy Naceri, a Taxi-filmek sztárja, a nézők nem hisznek a szemüknek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Samy Naceri a Taxi-filmek ikonikus sztárja, sokak számára a neve egybeforrt a szériával.

Magyarországon a Taxi című francia film (mint bárhol máshol a világon) valódi kultikus klasszikusnak számít, amelyben egy ügyetlen rendőr és egy menő taxisofőr izgalmas és humoros kalandjaiba sodródunk bele meglehetősen gyorsan. Az első film olyan népszerűvé vált, hogy végül egy egész sorozat lett a vége, melyet a magyarok főként két főszereplője, Daniel (Samy Naceri) és Émilien (Frédéric Diefenthal) miatt szeretnek.

Sokan pedig arra is emlékezhetnek, hogy egy röpke szerep kedvéért még Sylvester Stallone is feltűnik a harmadik részben.

Meglepő, de Luc Besson alkotását 1998-ban mutatták be, ami azt jelenti, hogy Daniel és Emilien első kalandjától számítva már 26 év telt el, mégis a mai napig olyan a film, mintha frissen jött volna ki. A film egyes ikonikus jeleneteit azóta is sokan idézik, miközben mondatai is visszacsengenek a hétköznapokban.

Samy Naceri, a Taxi-filmek laza, közönségkedvenc sztárja mostanra 62 éves lett és továbbra is színészkedik, bár már nem olyan nagy projektekben, mint korábban. Többször is összeütközésbe került a törvénnyel. Franciaországban gyakran feltűnik az újságokban, sokat foglalkoznak vele, ám Magyarországon nagyon keveset hallunk róla.

Valószínűleg a magyarok ma már alig ismernék fel régi kedvencüket, mivel Samy Naceri az évek során jelentősen megváltozott, már nem hasonlít arra a Danielre, akit 25 évvel ezelőtt megismerhettünk a Taxiban, ám a YouTube-on folyamatosan kerülnek fel friss felvételek olyan alkalmakról, amikor feltűnik különböző showműsorokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás