promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dylan Sprouse egy nagyon magyaros dolgot tett és Palvin Barbi egyből beleszeretett: ekkor már tudta hogy egyszer összeházasodnak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A modell szerint ez annyira magyar szokás, hogy tudta, megtalálta az igazit.

Palvin Barbi élete maga a megtestesült tündérmese: már maga az, ahogyan belekerült a divatipar körforgásába, megérne egy külön cikket, az élete pedig azóta olyan folyamatos felszállóágban van, hogy senki nem tudja jósolni milyen magasságokba juthat még el a modell. Barbi éppen egy teljesen átlagos napon sétált az utcán, ahol nemes egyszerűséggel leszólította egy divatügynökség toborzója. A lány szépsége elsőre szembetűnő volt, pedig ekkor még csak a 13 éves volt. Szerencsére szülei támogatták Barbit abban, hogy kipróbálja magát, pedig elmondása szerint ekkor még az éneklés és a foci érdekelte igazán.

Ez az egyik nagyon korai felvétel Palvin Barbiról, ami még a pályája elején készült róla, a modell (bár még mindig csak 29 éves) egyszerűen nem öregszik:

Eleve melengeti szívünket, hogy bár rengeteg tehetséges és kiemelkedő tudású embert nevelt már ki kishazánk, ilyen hatalmas világhírnévre Magyarországról indulva mégis kevés példa van. Barbi köztudottan büszke a gyökereire és ahol csak lehet, hangoztatja, hogy mennyire szereti az anyaországát. Bár a munkái miatt szinte mindig úton van, az igazán fontos pillanatokat itt szereti átélni: így egy percig sem volt számára kérdéses, hogy hol tartja meg élete egyik legfontosabb napját. Gyönyörű esküvőt szerveztek Ceglédbercelem és bár 13 külföldi vendéget is hívtak, a násznép nagy része (130 fő) mégis magyar volt.

Az esküvő csodásan sikerült, azonban az együttéléssel akadtak nehézségek, Palvin Barbi erről is őszintén elmondta az érzéseit: 6 évig szingli volt, mielőtt találkozott volna mostani párjával és erős, kozmopolita, független nőként igen nehéz volt valakit beengednie az életébe, majd később az életterébe. Az együttélés mindig rengeteg összeszokással és összecsiszolódással jár, ami néhány pár kapcsolatát kikezdi, itt azonban szerencsére erről szó sem volt. Még azt is viccesen beszélték meg, hogy milyen kisállatot tartsanak, a kompromisszum jegyében pedig mindkettőjük akarata érvényesült: kutyus és cica is lett végül, előbbit Barbi, utóbbit Dylan szerette volna.

A Valentin-nap sem szokványosan telik náluk: mivel az életüket a vörös szőnyeg. a csillogás, az állandó utazás és rohanás teszi ki, így ők éppen ellenkezőleg cselekednek mint a többi pár, ők ilyenkor a lelassulást választják. Mint mondta, az első közösen eltöltött február 14-én pizsamában maradtak otthon és együtt főztek: a döntésüket pedig nem bánták meg.

A rengeteg elfoglaltságuk miatt kevés időt töltenek együtt, így megunni biztosan nem fogják egymást egyhamar, de arra tudatosan ügyelnek, hogy együtt töltött, minőségi közös időből is legyen elég, ez ugyanis egy kapcsolat egyik titka. Dylan gyakran elkíséri Barbit az utazásaira, ahol nyitott, extrovertált személyiségként hamar medkedvelteti magát Barbi munkatársaival, ez pedig a modell beilleszkedését is segíti, aki bár kifogástalanul beszél angolul, mégis külföldiként van jelen egy idegen országban.

Most azt is szóba került, hogy milyen volt az első csókuk: Palvin Barbi pedig kacagva mesélte el, hogy nagyon "magyarosra" sikerült. Kínában voltak, ahol a modell látogatta meg leendő kedvesét és egészen éjjel háromig vártak a csodás pillanattal. Ekkor egy falatozóban Dylan beleevett Barbi kajájába (ami egy burrito volt), majd rögtön ezután megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e. Barbi szerint ez igazán hazánkra jellemző, igazi szívből jövő, őszinte dolog és ahogy fentebb írjuk, imádja azokat a dolgokat, amik szülőhazájára jellemzőek, így természetesen igent mondott, ezek után pedig már egyenes út vezetett ide:

Dylan egyébként azóta is igyekszik megtanulni egyre több dolgot Magyarországról, hogy kedvese véletlenül se érezze azt, hogy el akarja szakítani a gyökereitől. Reméljük sok pár van még a világon, akik olyan boldogságban és harmóniában élik az életüket, mint ők ketten, nekik Boldog Valentin-napot kívánunk, akik pedig még keresik az igazit, azok ne csüggedjenek: mindenkire vár valahol az ő Palvin Barbija, vagy Dylan Sprousa.

Forrás: hotmagazin, borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás