promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi felfoghatatlanul hatalmas pénzt kapott ezért az áttetsző ruhás, szuperdögös fotóért, elképesztő vagyona van már a csinos modellnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbinak még egy csipkeruhás villantása is súlyos milliókat ér.

Palvin Barbit sokan a világ egyik legszebb nőjének tartják. Nem csoda, hiszen a magyar szupermodell elképesztően káprázatos természetes szépséggel van megáldva, így aztán nincs mit csodálkozni azon a tényen, hogy minden egyes posztja komoly milliókat ér.

Palvin Barbinak elképesztően sok követője van a közösségi oldalán, 20,4 milliós követőtáborral rendelkezik. A magyar celebek közül neki van a legtöbb követője, mögötte jócskán lemaradva, 2,4 milliós táborral áll Vajna Tímea, akit Dzsudzsák Balázs követ 1,7 millió fővel, a negyedik helyen pedig jelenleg Vasvári Vivien szerepel 1,1 millióval.

Hihetetlen leírni is, de Palvin Barbinak minden egyes posztja 20 millió forintot ér, a 30 éves modell eddigi karrierje során mesés vagyonra tett szert, 10 millió dollárra, vagyis 3,4 milliárd forintra becsülik a pénzét.

Palvin Barbinak a közösségi oldala telis-tele van különféle fotókkal, és nem egyszer rakott ki olyan villantást is, amivel bearanyozta népes rajongótáborának napját. Ezek között a villantások között láthatunk például olyat is, amin tűzvörös, csipkés, egyes pontokon áttetsző szettben pózol.

MI most összeszedtük az elmúlt hetek legmerészebb, legcsábosabb villantásait, illetve azokat az izgalmasabb képeket, amiket Palvin Barbi a saját oldalára is kirakott. Elnézve ezeket a fotókat, bizonyára sokan irigykednek Dylan Sprouse-ra, aki meghódította a szupermodell szívét. A színész-vállalkozó és Barbi már egy ideje férj és feleségként élnek együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás