promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadító vörös bugyiba bújt Palvin Barbara, a fenekét a testével együtt durván a kamerába tolta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi olyat fotót mutatott magáról, hogy az ész megáll. 

Palvin Barbara hazánk egyik legismertebb modellje, aki jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban él. Először New York városába költözött hazánkból, majd párjával együtt áttették a bázisukat Los Angelesbe. Hihetetlen szépsége mindenkit megbabonáz, a világ minden tájáról akadnak rajongói és imádják őket. Ám hiába a sok férfi rajongó és kedvelő, egy ideje csakis egyetlen egy férfi van az életében, aki nem mást, mint a Disney egykori gyereksztárja, Dylan Sprouse. A pár pedig már össze is házasodott, a lagzit pedig Magyarországon tartották. 

A csinos modell korábban a Victoria Secret kifutóján is végigvonult, persze fehérneműben. Itt aztán tényleg az egész világ láthatta őt és megjegyezhette a nevét, nem beszélve arról, hogy mindenki megcsodálhatta elképesztően tökéletes alakját is. Ráadásul nem akármilyen nevekkel lépett egyszerre a kifutóra, világhírű topmodellek után vonulhatott. Az erről készült videó a mai napig megtekinthető, a magyarok erre méltán büszkék.

Barbi ezennel az Instagram-oldalán jelentkezett egy új fotóval, amelyen egyszerűen vadító és káprázatos. 

Sok ruha nincs rajta, mindössze egy csipkés egybe részes fehérnemű. Mondanunk sem kell, hogy ez igencsak kiemeli az alakját és eléggé sokat mutat belőle, Palvin Barbi ezennel nem sokat hagyott a képzeletre, ráadásul egy cseresznyével a szájában szexizik és hergel mindenkit. Az élénk vörös szerelés pedig elképesztő módon megmozgatta az emberek fantáziáját és hihetetlenül népszerű lett a magyar modell bejegyzése. Ellepték a kommentek és a lájkok, sokan alig tudják elhinni, hogy ennyire dögös és szexi sztár.

- Dylan megnyerte a főnyeremény, egy szerencsés fickó - írta valaki Barbara párjával kapcsolatban.

- Uristen de gyönyörű vagy - jegyezte meg egy másik kommentelő.

- Te vagy a legjobb, egy igazi királynő - olvasható egy harmadik hozzászólásban. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás