promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadító bugyiban kapták le az ország dögös sorozatsztárját, ez a fotó garantáltan felmelegíti az átfagyott végtagjaidat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebben a fagypont közeli időben bizony jól esik felmelegedni pár forrónyaralós fotóval.

Nagy Adrienn, ismertebb nevén Nagy Adri, a magyar zenei és színészi színtér kiemelkedő alakja, aki a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei általános iskolában kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével. Az iskola kórusának kiváló tagjaként már fiatalon megmutatta énektudását.

A 35 éves énekesnő 2010-ben robbant be a zenei színtérre, amikor megjelent első kislemeze, a "Szinglik éjszakája", amely egy azonos című film betétdala volt. A dalhoz készült videoklipben Adri is prominens szerepet kapott, ekkor világossá vált, hogy a színészi pálya sem áll tőle messze

Adrienn zenei pályafutása 2010 májusában tovább folytatódott, amikor megjelent első önálló albuma, az "Eltűnnék veled", amelyen több dalszövegét maga írta. 2011-ben már a Viva Comet Gálán is színpadra lépett, és az évek során számos zenei eseményen képviselte tehetségét.

A Megasztár 6 versenyében 2012-ben szintén szerepelt, ahol bejutott a TOP 12-be, és végül a 7. helyen végzett. Az énekesnő tehetségével és kisugárzásával hamar a közönség kedvence lett.

Színészi karrierjében is jelentős mérföldkőt jelentett, amikor 2013 áprilisától egy évig a Thália Színházban játszotta a Starfactory musical főszerepét. Ezt követően, 2014 októberétől, a TV2-es Jóban Rosszban című szappanoperában tűnt fel, ahol a Betty Tanakis karakterét alakította Szabó Zsófia helyett. Ezen szerepe révén szélesebb közönség előtt ismerté vált, és tovább erősítette hírnevét a hazai televíziós szórakoztató iparban.

Az énekesnő nem csupán munkájára, de személyes életére is nagy hangsúlyt fektet. 2018-ban született meg első gyermeke, Benedek. Mint elárulta, minden év januárjában a Kanári Szigetekre utazik, hogy feltöltődjön és pihenjen. Az új évet pedig a Rudas gyógyfürdőben töltötte, egy kis kikapcsolódással és regenerálódással kezdve az új esztendőt.

Érdemes megemlíteni, hogy Adri a közösségi média platformjain nagyon aktív, itt a rajongóival megosztja mindennapjait és élményeit. A Kanári szigetekre például ebben  vadító piros bugyiban ment el:

Nagy Adri tehát nem csupán tehetséges énekesnő, hanem sokoldalú művész, aki sikeresen kombinálja zenei és színészi karrierjét, miközben fontosnak tartja személyes életének kiegyensúlyozottságát is. A Kanári Szigeteken töltött nyaralása pedig további bizonyítéka annak, hogy Adrienn számára a pihenés és a feltöltődés is legalább annyira fontos, mint a színpadi siker.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás