promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum pici bugyiban és sudár keblekkel várta az új évet, popsidörgöléssel ünnepelt a német szupermodell
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum tavaly töltötte be az 50-et, de még mindig úgy néz ki és viselkedik, mint egy 20 éves csitri - a rajongók legnagyobb örömére!

Heidi Klum, a német szupermodell és televíziós személyiség egy olyan ikon, aki nemcsak a divatvilágban hagyott mély nyomot, hanem magánéletével is folyamatosan a média figyelmének középpontjában áll. Klum karrierje 1992-ben indult, amikor megnyerte a "Model 92" németországi szépségversenyt. Azóta számos neves divatház kifutóján sétált, és olyan címoldalakon tündökölt, mint a Vogue, Elle, és a Sports Illustrated, az utóbbi években inkább műsorvezetői tevékenységéről híres, ötödik éves zsűrizik az amerikai tehetségkutató műsorban, a America's Got Talent-ben. Itt éppen az élő műsorban szabadítják meg pár fölösleges textildarabtól...

Heidi Klum magánélete is hasonlóan izgalmasnak bizonyul, hiszen számos kapcsolatból és házasságból áll össze. Masodik házasságából született legidősebb lánya, Helene Leni Klum. Flavio Briatore, a Formula–1-es csapatvezetőjével való kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, miután a férfi elhagyta Heidit és a közös gyermeküket.

2005-ben Seal brit énekessel házasodtak össze, és három gyerekük is született, két fiú és egy lány, de Seal gyermekeként szerette és nevelte Lenit is. 

Hét év házasság után végül 2012-ben sajnos elváltak. Klum 2018-ban jelentette be új kapcsolatát a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-csal, akivel 2019-ben titokban összeházasodtak, és azóta is együtt vannak, csak úgy forr köztük a levegő. Még mindig nagyon szerelmesek a férjével, ez világosan látszik, ahogy oda dörgöli a popóját.

Heidi Klum nemcsak a karrierjében, de a magánéletében is bátor és független nőnek bizonyult. Négy gyermekes anyukaként is szupermodellként ragyog, és mintha nem ismerne korhatárokat. Az Instagram profilján gyakran megoszt merész és dögös fotókat, ahol büszkén vállalja testét. Klum és férje, Tom Kaulitz között továbbra is lángol a szerelem, és a közösségi médiában gyakran megörvendeztetik követőiket intim pillanatokkal.

A szupermodell életmódja és megjelenése azt sugallja, mintha az idő múlásával nem veszítene semmit szépségéből és vonzerejéből. Az 50 éves Klum még mindig olyan formában van, mintha csak a 25 lenne, csupán néhány ránc árulkodik a valódi koráról. Az, hogy merész és szexi fotókat oszt meg, úgy tűnik, az önbizalma és az egészséges testképe iránti bizonyíték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás