promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézegesd Heidi Klum lányának a melleit, eskü, hogy javítja a látásod
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Leni két lábbal áll a földön.

A szupermodell Heidi Klumnak nem lehet a szemére vetni, hogy irigy lenne a saját lányára, ugyanis minden eszközt megragad arra, hogy egyengesse Leni Klum pályáját. A mindössze 18 éves szépség szintén modellként keresi a kenyerét.

Gyakran megjelenik bombázó édesanyjával közös képeken, de azért már ő maga is összekapargatott 1,7 millió követőt az Instagramon, vagyis nem lehet azzal vádolni, hogy Heidi Klum vállára taposva próbálna magasabbra emelkedni.

A karácsony közeledtével olyan fotóval lepte meg rajongóit az egykori Forma–1-es csapatvezető Flavio Briatore lánya (akit az énekes Seal vett a nevére), amitől alighanem rögtön könnybe lábadt a szemük.

A szépséges Leni fogmosás közben felpattant a mosdókagyló szélére, hogy egy ilyen köznapi helyzetben is megmutassa bámulatos alakját. Nem tudni, hogy mindig izgató vörös fehérneműben, és tökéletes sminkkel készülődik-e a lefekvéshez, de ebben az esetben nagyon jól cselekedett, amiért így tett.

A modellcsemete egyébként nem él zajos magánéletet, hosszabb ideje együtt van a nála egy évvel idősebb Aris Rachevskyvel, akit a napokban is a kedvencének nevezett. Egyelőre dúl tehát köztük a szerelem, bár a srác nem igazán nagyvilági alkat, a Harvardra jár és egy Los Angeles-i, tehetségek útját egyengető ügynök fia.

„Az csak egy tény, hogy a szüleim híresek. Persze az indulásnál sok segítséget kaptam tőlük, mindenki ilyesmiről álmodik. Hálás is vagyok érte, de én magam is sok időt és munkát fektettem a karrierembe, és ma már mindent egyedül intézek”

– jelentette ki öntudatosan a bájos Leni, aki ezek szerint két lábbal áll a földön, tudja, hogy csak a kemény munka vezet sikerre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás