promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi szerepet is kaphatott volna A Gyűrűk Urában, árulkodó felvételek kerültek elő a csinos modellről
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barbi hatalmas rajongója A Gyűrűk Ura-sorozatnak.​

A már bemutatásának idején is klasszikusnak számító Gyűrűk Ura trilógia a mai napig töretlen népszerűségnek örvend, és J.R.R. Tolkien munkásságának is töménytelen mennyiségű újabb rajongóját termelte ki magából. A legsikeresebb magyar szupermodell, Palvin Barbi is a rajongók táborát erősíti, erről nem egyszer tett már tanúbizonyságot az éves halloweenei kosztümös mulatságokon.

Még 2017-ben történt, hogy a hazánk büszkesége egy roppant profi sminkben tűnt fel halloween alkalmából, ekkor egy olyan karakter bőrébe bújt bele, akiről álmunkban sem gondoltuk volna, mivel Gollam a sorozat egyik legvisszataszítóbb, legrondább teremtménye. A sminkes annyira jó munkát végzett, hogy Barbi a megszólalásig hasonlít a filmből ismert CGI karakterre, senki sem mondaná meg, hogy egy ilyen szép nőből ilyen ocsmány teremtményt lehet teremteni.

Idén ismét meglepő dolog történt, A Gyűrűk Ura rajongói és Palvin Barbi követői ha csak rövid időre is, de ismét egy halmazba kerültek. Barbi az idei halloweent sem hagyta ki, és emlékezetes maskarát húzott, bár ezúttal nem volt szempont, hogy rémisztő legyen (ez a halloweenes beöltözések követelménye szokott lenni, ez különbözteti meg például a tavaszi farsangszezontól).

Palvin Barbi hegyes fülű tündeként gyűjtötte az insta lájkokat, ezúttal a fény és a világosság oldalára állt, amire igencsak nagy szükség lehet halloweenkor, mikor a pogány népi hagyományok elhalványul a határ élők és holtak között, és visszatérnek a kóbor lelkek.

A modell a fotósorozathoz fűzött szövegben tette világossá, hogy Liv Tyler karakterének, Arwennek a bőrébe bújt, tőle hangzik el a filmben a következő mondat:

"The shadow does not hold sway yet. / Az árnyék még nem uralkodik."

A rajongók közül rengetegen örülnének, ha Palvin Barbi színészi babérokra törne, és esetleg szerepet vállalna az Amazon Gyűrűk Ura sorozatában, aminek a megítélése enyhén szólva is nagyon vegyes. Egészen biztos, hogy Barbi lenne a legszebb elf, még ha Arwen szerepét nem is kaphatná meg, hiszen ebben a korban Aragorn gyönyörű szerelme még meg sem született.

Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy Barbi egy fantasy alkotásban szerepel, évekkel korábban Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulesben csípett meg egy rövid szerepet, aminek az előzetesét itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás