promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött az ATV-től, még ma életbe fog lépni, nagyon sok néző fog örülni a hírnek
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV az utolsó pillanatban szólt, a nézők ezért könnyen lecsúszhatnak róla.

Az ATV megvárta a nőnapot a különleges bejelentésével, ugyanis a csatorna péntek reggel küldött közleményében adta hírül, hogy mikor kerül újra képernyőre A nő háromszor című talkshow.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a műsor valamikor a tavasz folyamán visszatér az ATV képernyőjére, ezt a csatorna vezérigazgatója jelentette be a sorozatwiki podcast adásában, mikor kiderült, hogy Gesztesi Máté lesz Gajdos Tamás utódjaaz ATV Híradóban.

A nő háromszor korábban nagy sikerrel futott az ATV-n, több évadot is megélt, ezúttal Köböl Anitára hárult az a megtisztelő feladat, hogy vezesse a műsort, hozzá minden alkalommal két női kérdezőtárs társul majd. A műsor koncepciója kifejezetten a női témák, illetve a nőket érintő mindennapi kérdések köré épül, a meghívott vendégeket is ezek szerint válogatják össze a szerkesztők - éppen ezért adta is magát, hogy a műsor pontos indulásának bejelentésével megvárják a nőnapot.

Van ennek a műsornak előélete a csatornán és jó lehetőség számomra, hogy újult erővel, energiával, a saját stílusommal ruházhatom fel. Szeretném a nívóját, a nimbuszát továbbvinni, emelni”.

- nyilatkozott a fiatal műsorvezető az újrainduló műsorral kapcsolatáról, ami saját elmondása szerint is a legközelebb áll az eddigi szakmai múltjához, aki idén februárban a Szővívők médiadíát is elnyerte.

Németh S. Szilárd elárulta, hogy a Nő háromszor egy igényes bulvár talkshow, tehát fontos témákat dolgoznak fel benne, de ezek mentesek a mindennapi politikától, nagyon bíznak a megújult formátum töretlen sikerében. Az első adásra pedig nem is kell sokat várni, ugyanis

A nő háromszor március 8-án este 20:45-kor kerül a képernyőre, és a mai naptól minden pénteken érkeznek az új adások.

Akinek esetleg némi nosztalgiázáshoz támadna kedve, az a szöveg alján belekukkanthat az műsor első évadának első részébe, ami már több, mint 10 éves. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a műsor megújulva tér vissza, 8 évvel korábban pár évnyi kihagyás után szintén visszatért már egyszer a műsor, akkor Ábel Anita vezetésével, őt később Csisztu Zsuzsa váltotta.

Forrás: Media1.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás