promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi rosszul lett a Szerencsekerék adása alatt, a műsorvezetőt még sosem láthattuk ilyen helyzetben, kész káosz alakult ki a stúdióban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan képsorok a TV2 képernyőjén. Régóta nem volt ilyen kellemes nézni a Szerencsekeréket.

A Szerencsekerék legutóbbi adása több szempontból is különösen kellemes élményt nyújthatott a nézőknek. Egyrészt a fináléba bejutó játékosnak, Jutkának sikerült megfejtenie a feladványt, így több millió forinttal lett gazdagabb. Nézőként is bosszantó, mikor a játékos a végjátékban bukik el, de ezúttal nem ez történt.

Másrészt a szerkesztőknek egy különösen ritka szépséget sikerült beválogatniuk a műsorba. Kasza Tibi a közönséggel is megosztotta azt a kulisszatitkot, hogy Dotty mikroportjának a felrakása a műsor történetének egyik legkörülményesebb pillanata volt, nem csak azért, mert nagyon sok időbe telt, hanem mert négy férfi kellett hozzá.

A bűvész asszisztensként dolgozó szépségéről ti is megbizonyosodhattok az alábbi videókban:

 

A zöld ruhás bombázóval még egy vicces jelenetet is eljátszott a közönség (a Szerencskereket élő közönség előtt veszik fel, bár ebből legtöbbször csak annyit tapasztalnak a TV nézők, hogy valakik sokat tapsolnak és nevetnek), akiket a reklám alatt felhívtak a színpadra, és sminkest, fodrászt, program koordinátort imitálva sürögtek-forogtak Dotty körül.

Kaotikus káosz alakult ki a szerencsekerék körül, amit végül Kasza Tibinek kellett feloszlatnia. Ezt a jelenetet itt lehet megnézni:

Ha ennyi még nem lett volna elég, hogy ti is beleszeressetek az igéző tekintetű leányzóba, akkor nézzétek meg tánc közben. A Szerencsekerékben ugyanis ezúttal az is megtörtént, hogy Dotty táncra perdített valakit a közönség soraiból, és ha a zöld ruhájától nem ámultunk volna el eddig, akkor ez a nőies csípőringás már biztosan megteszi a hatását:

De miért is beszélünk ennyit Dotty-ról, mikor mindenkit az érdekel, hogy

Kasza Tibinek mi baja lett a stúdióban?

A válaszhoz nagyon is sok köze van a csinos bűvészasszisztensnek, aki egy szemüveget helyezett el a szerencsekerék pultján még az adás elején, de aztán egyszer sem nyúlt felé. Senki sem tökéletes, mondhatnánk, a gyönyörű Dotty például szemüveges. De hogy hogy áll neki a vastagkeretes lencse, azt sosem fogjuk megtudni, mert az adás alatt egyszer sem vette fel. Az adásidő nagy része lement már, mikor Kasza Tibi nem bírta tovább, és rákérdezett a dologra, hogy mégis miért tartogatja ott az eszközt Dotty?

Ekkor jött a humoros pillanat, mikor Kasza Tibi felkapta a szemüveget, és érezve, hogy ez milyen intellektuális kisugárzást kölcsönöz neki, pár percig ebben vezette a játékot.

Így még biztosan nem láttuk a műsorvezetőt.

De aki nem szorul rá a szemüvegre, az könnyen émelygést, vagy akár hányingert is érezhet, ha felkapja a dioptriákat - úgy tűnik ez történt Kasza Tibivel is, amin mindenki jót nevetett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás