promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött az ATV-től, ennek nagyon sok néző fog örülni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csatorna több ügyben is fontos döntéseket hozott, ez az új arc sokaknak lesz ismerős.

Németh S. Szilárd a SorozatWiki podcastjében bejelentette, hogy tavasszal visszatér "A nő háromszor" című női talkshow , amelyet Köböl Anita vezet majd. Az ATV vezérigazgatója továbbá elárulta, hogy már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy új talkshow formátum megvásárlásáról, ahol egy ismert férfi műsorvezető csatlakozna majd az ATV Csoporthoz. A felvétel legérdekesebb részei mégsem ezek voltak, hanem hogy egy teljesen új ember csatlakozik az ATV Híradóhoz.

Tavaly novemberben az ATV bejelentette, hogy a csatorna hírműsoraiból azonnaili hatállyal távozik Gajdos Tamás, az ATV Híradó műsorvezetője. Gajdosnak azért kellett vávoznia, mert több alkalommal is elkésett, illetve nem jelent meg időben az élő adás felvételén. Első alkalommal még csak pénzbűntetéstre ítélték, másodjára sokkal komolyabb következményei lettek a késésnek.

Azonban a műsorvezető továbbra is látható maradt az ATV külső gyártásban készülő műsoraiban, valamint a Spirit FM-en is hallható. Néhány nappal később Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója elmondta a Media1-nek, hogy műsorvezetői castingot szerveznek a csatornánál annak érdekében, hogy megtalálják a leendő férfi hírműsorvezetőt.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a SorozatWiki podcastjában bejelentette, hogy már megtalálták az új férfi műsorvezetőt, akit a híradóban láthatunk, és ez nem más, mint Gesztesi Máté.

Gesztesi Máté házon belülről érkezik a Híradóhoz; korábban az ATV időjárás-jelentéseiben tűnt fel. 

Gesztesi Máté egybként nem csak az ATV képernyőjéről lehet ismerős, hanem mert nagyon hasonlít megboldogult édesapjára, Gesztesi Károlyra. Ez a bejelentkezés még évekkel korábban készült, érdemes megnézni Gajdos Tamás hogyan kérdezi mostani utódját. Gesztesi Máté egyébként a mai napig sem hagyott fel az írással, egy rendkívül sokoldalú egyéniség váltja most a veterán televízióst:

A hír megjelenése után néhány órával az ATV hivatalos közleményben erősítette meg a információkat, jelezve, hogy Gesztesi Máté februártól látható lesz a Híradó műsorvezetőjeként. A közlemény idézi Gesztesi Mátét, aki így nyilatkozott:

„A híradó a televíziózás egyik legfontosabb műfaja. Ilyen sok ember minőségi munkáját műsorvezetőként képviselni az ATV-n legalább akkora megtiszteltetés, mint amilyen hatalmas felelősség hírműsort készíteni. Igyekszem felnőni a feladathoz, és méltó tagjává válni a hardnews szakma magasan kvalifikált közösségének, a magyar közönség szolgálatában”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás