promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Netflixen mindenki ezt a trilógiát nézi, most az összes rész beverekedte magát a TOP 10-be, a készítők sem számítottak ilyen brutális sikerre
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mozikban biztos bukás lett volna, a Netflixen viszont szárnyal ez a film, az előző részek is ott vannak szorosan mögötte. Egy másik trilógia részei is beküzdötték magukat a TOP10-be, de az éllovas erotikus thriller.

A Netflix rendszeresen készül valami nagy durranással, akár sorozatokról van szó, akár filmekről. Jelenleg az Avatar - Az utolsó léghajlító élőszereplős sorozatverziója a streamingkirály legnépszerűbb tartalma. A Nickelodeon eredeti rajzfilmszériáját korábban próbálták már filmre adaptálni, de a 2010-es mozi jókora bukás volt, most a sorozatverzió debütálása több reménykedésre ad okot.

Ami azonban az egész estés filmeket illeti, ott inkább a pangás jellemzi a toplistát, pontosabban a Netflix nem mutatott be most igazán nagy költségvetésű, sztárokkal teletűzdelt filmet, így olyan alkotások is labdába tudtak rúgni, amik máskülönben aligha juthatnának ilyen magasságokba.

Pár héttel ezelőtt a németek 60 perc című filmje verekedte be magát ügyesen a toplistába, ami jelentős magyar közreműködéssel készült, és több magyar helyszín is feltűnik benne - itt írtunk róla bővebben. Most ismét egy nem angolajkú film tanyázik a toplista elején, ami a 60 perchez hasonlóan szintén nem lesz egy klasszikus,

azonban már 3-as szám is jól jelzi, hogy van igény ezekre A szürke ötven árnyalata árnyalata teremtette űrben létrejövő alkotásokra (amiről egyébként pont Valentin-nap alkalmából elmélkedtünk).

Én csak amolyan szoftpornós lektűr-hülyeségnek nevezem ezeket, mint a 356 nap, vagy a Miután elbuktunk széria - de nyilván nem én vagyok ezeknek a célközönsége.

Az Ablakomon át Raquel és Ares szerelmi vívódásait viszi képernyőre, akik még szomszédokként szerettek egymásba. A Téged nézlek alcímet viselő harmadik felvonás a távkapcsolat nehézségeire épít, ezúttal is jelentős mennyiségű meztelenséggel párosítva, a film előzetesét itt találjátok:

Az új rész érkezése a korábbiak iránt is erősen fellendítette az érdeklődést, így fordulhat elő, hogy a toplista 3., 7., és 8. helyét is ezek foglalják el. Azonban nem az Ablakomon át az egyetlen trilógia, ami a TOP10-ben tanyázik, pontosabban a népszerű animációs sorozat, a Gru felvonásai is ott figyelnek:

A 2. és a 3. rész mellett a széria spin-offja, a Minyonok is a legnézettebb filmek közé került, egyedül az első rész nem került most be, de tekintve, hogy ezek még mind 2020 előtt készültek, ez kifejezetten nagy eredmény.

A dologban persze szerepet játszat az is, hogy a hétvégén fog felkerülni a Minyonok: Gru felemelkedése című előzményfilm is.

A toplistát egyébként a Mea Culpa vezeti, jelenleg Tyler Perry filmje a legnézettebb film a magyarok körében, és bár a Madea-vígjátékairól híres filmes Amerikában nagy névnek számít, itthon legfeljebb pár színészi mellékszerepből lehet ismerős a neve (Holtodiglan, Ne nézz fel!).

A 90-es évek erotikus thrillereit idéző történet szerint a főszereplő Mea Harper elvállalja egy festőművész gyilkossági ügyét, akivel azonban egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám a védőügyvéd komolyan elbizonytalanodik, hogy a férfi talán csak kihasználja. Íme az előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás