promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már csak két napod van hátra és letörlik a Netflixről: egy ültő helyedben fogod ledarálni az év egyik legjobb sorozatát
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között befektetői apró ebihalak ezekhez a milliárdosokhoz képest.

Alig van már olyan film, ami ne kerülne fel valamelyik streaming csatornára, azonban a Netflix még mindig az egyik legnépszerűbb ezen platformok között. Bár sokan azért fizetnek elő a csatornára, hogy a legújabb sikerfilmeket az otthonuk kényelméből nézzék meg (vagy nézzék akár újra), rengeteg alternatív szórakozást is kínál a Netflix. Én magam két dolog miatt gyarapítom az előfizetőik táborát: egyrészt megrögzött, de tényleg, fanatikus horror rajongó vagyok. Ez önmagában már kevés lenne, mert kipörgettem a kínálatot ebből a műfajból, ráadásul nem is olyan túl hosszú idő alatt. De szerencsére van egy másik műfaj, amiben jeleskednek, ezek pedig a realiyk, amiből gyakorlatilag bármi jöhet. Ennek már kicsit nehezebb a végére érni, de remekül haladok. Néztem már barbecue sütő versenyt, néztem kovácsolással kapcsolatos megmérettetést, üvegfújást, virágszobrászkodást, de az abszolút kedvencem a főzéssel kapcsolatos műsorok.

Így akadtam rá (sajnos majdnem későn) egy sorozatra, amit egy ültő helyemben végignéztem és nagyon ajánlom mindenkinek, aki esetleg hasonló érdeklődéssel rendelkezne, mint én. A címe: Új ételek, új éttermek. A sorozat sajnos csak február 26-ig szerepel a streamingóriás kínálatában, azonban mivel egy évad nem áll túl sok részből, egy rész pedig egy órás, így ha nincs más terved a hétvégére, akkor még könnyedén ledarálhatod.

A tematika leginkább az itthoni Cápák közöttre hasonlít (ha mindenképpen valamihez hasonlítani akarom) és egy epizód két részből áll. Az első részben három étterem méri össze a tudását egy igen nagy tudású szakmai zsűri előtt, akik egyben befektetők is, őket kell lenyűgöznie a versenyzőknek. A műsor már ezen a ponton iszonyat izgalmas, nagyon érdekes látni, ahogyan különböző emberek egy tematika mentén vonultatják fel a fogásokat, amiből kiválasztják a legjobbat. Ám nem elég az íz, a gasztronómiai nagyágyúknak egy egész brandet kell beleátniuk a tányérba, mivel ők egy egész koncepcióért fizetnek.

A nyertes csapat azonban nem dőlhet hátra: új kihívásban kell bizonyítaniuk. Meg kell valósítaniuk egy két napos bemutató keretein belül, hogyan is képzelik el azt az éttermet, amire a pénzt kérték a milliomos gasztrocsászároktól. Innentől pedig ismerős lehet a tévéből a dolgok menete: a befektetők miután megnézték a két napos próbaüzemet, döntenek: kiszállnak, vagy ajánlatot tesznek.

Ha kedvet kaptál a sorozathoz, akkor hajrá, most van itt az utolsó esélyed, hogy gyorsan ledaráld: vigyázat, függőséget okoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás