promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit bukott az Amerikai Pite csajozós sztárja: csúnya vége lett a hamvas bombázóval kötött titkos frigynek, Stifler nyelve újra bevetésre kész
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben azt sem tudták, hogy az Amerikai pite filmek Stiflerje egyáltalán házas volt.

A 90-es évek végén aligha létezhetett kultikusabb tinédzserfilm, mint az 1999-ben bemutatottAmerikai pite, ami egy teljesen új irányba terelte az egész műfajt, pontosabban az altesti humort is vastagon beemelte a gimnazisták megmosolyogtató szerelmi civódásai közé, ami itt leginkább a szüzesség elvesztésére redukálódott.

Az első rész sikerét aligha sikerült meglovagolnia az alkotóknak, ennek ellenére készült még hozzá három folytatás, és néhány nem kanonizált spin-off is, melyek nagyrésze valamilyen módon Stiflerhez rokonságához kötődött.

Sajnos a világhírűvé váló színészeket hajlamosak vagyunk az általuk játszott karakterekkel azonosítani, akár életük végig, főleg ha megragadnak abban a bizonyos skatulyában, amiben a közönség megismerte őket. Ez történt a Stiflert alakító Sean William Scottal is, aki bár számos filmben bizonyította már, hogy nem csak nőcsábász idiótákat tud eljátszani, a legtöbbünkben ma is ez a nagydumás extrovertált kép él róla.

A hazárd megye lordjai, a Jégkorszak szinkronszerepe, a Cool Túra, a Jay és néma bob visszavág vagy éppen az Evolúció sem segített igazán elfelejteni Stiffler karakterét, és ezt valójában a színész nem is sajnálja annyire, erről egy 2019-es interjúban beszélt:

"Soha nem vagyok frusztrált, amikor az emberek felhozzák ezt nekem. Ez volt a legszórakoztatóbb karakter, amit valaha is eljátszhattál egy vígjátékban, miért lennék emiatt frusztrált? Nem lennék itt, nem lenne karrierem, ha nem lett volna az a film és az a karakter, szóval imádom".

Érdekes módon Dwayne Johnsonhoz köti az egyik legemlékezetesebb alakítása is, de most nem az Amazonas kincsére kell gondolni, ahol a "Szikla" lökött partnerét játszotta, hanem az egészan furcsa hangvételű A káosz birodalmára, melyben szintén Johnson volt a főszereplő.

A színész a való életben azonban nagyon visszahúzódó figura, egyáltalán nem az a nagydumás csajozógép, vagy lökött idióta, akinek a filmekből ismerjük. A magánéletéről alig lehet tudni valamit, négy évvel ezelőtt vette feleségül a belső építészként dolgozó Olivia Korenberget, akivel sosem jelent meg nyilvános eseményeken, és lesifotókból is csak nagyon kevés készült róluk. Mi is csak ezeket tudjuk megmutatni:

Az Amerikai pite 47 éves sztárjának tavaly októberben vált külön a feleségétől, de a válási papírokat csak most adta be "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva. A válás közös, örökbefogadott gyermeküket, egy hároméves kislányt is érinti, ám a színész kész arra, hogy fizesse a háztartási tartásdíjat.

Egy válás mindig szomorú történet, főleg ha van közös gyerek is. Úgy tűnik Sean William Scott sem talált még rá a nagybetűs szerelem, de most az 50-hez közeledve új lappal indul a sztár. Legújabb filmjének forgatásáról nemrég posztolt a Scott filmbéli partnere, Lovi Poe egy igencsak sokat sejtető fotót, amin mindenki nagyon jó hangulatban van. Nagy dolgokat azért nem érdemes ebből levonni, a színésznő tavaly ment férjhez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás