promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Amerikai pite sztárja, akit fehérneműben kellett ágyba parancsolni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

11 éve mutatták be az utolsó Amerikai pite-filmet, nagyon rég volt már ez is.

Ha azt mondjuk, hogy mondjatok legalább 5 filmet a kilencvenes évekből, valószínűleg a nagy klasszikusok között helyet fog kapni nagyon sok ember esetén Magyarországon az Amerikai pite első része is, amely a felnőtté válás-filmek egyik igazán zseniális darabja, hullámot indított el, trendett teremtett ebben a műfajban, ahogy keverte és kavart a a dolgokat.

1999-ben mutatták be az slő részt, majd sorra a többit, végül a kánon kívül is születtek jócskán alkotások, összekötő kapocs, avagy a habarcs pedig nem más volt, mint Jim ikonikus (vastag) szemöldökű faterja, Mr. Levenstein, azaz Eugene Levy. Nagyon sok idő eltelt, míg a rajongok újr részt kaptak 2012-ben, amely egy igazi iskolai találkozót mutatott be, kedvenc hőseink, mint például Jim, azaz Jason Biggs visszatértek.

És rajtuk kívül új szereplők is bekerültek a kánonba.

Ilyen volt például Ali Cobrin, aki Karát játszotta a filmben, és ő volt az, akihez a film egyik legpajzánabb része is kapcsolódott, ahol még a srácoknak a félrebeszélés szuperképességét is be kellett vetniük. Karát ugyanis az egyik jelenetben fehérneműben kellett hazavinni, és srácoknak be kellett őt csempészni a szobájába. Ali Cobrint nem láthattátok nagyobb filmekben, a leghíresebb szerepe is az Amerikai pite-szériához kapcsolódik.

Ali Cobrin egy rakat ksiebb költségvetésű filmben szerepelt az elmúlt évtizedekben, de talán már rá sem ismernétek, hiszen a haja is nagyon megváltozott, viszont fent van az Isntagram-on.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás