promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stifler mamája több mint 200 férfival feküdt le az Amerikai pitének köszönhetően
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Coolidge az eredeti MILF, így nem csoda, hogy ennyi hódítása volt az utóbbi 23 évben.

Az 1999-ben bemutatott Amerikai pite című tinivígjáték az évek alatt igazi kultuszfilm lett, hiszen előtte egyetlen alkotás sem tudta ennyire viccesen és őszintén bemutatni a szüzesség elvesztésével járó feszültséget és izgalmakat – ráadásul egy életre megtanulhattuk, hogy mit is jelent a DEBASZ, vagyis a MILF szó, amit Stifler ultradögös mamájára használtak a filmben a srácok.

Az összes részben Jennifer Coolidge alakított Stifler mamáját, ennek köszönhetően már-már szexszimbólum lett belőle, hiszen mindenki szerette volna meghódítani az eredeti MILF-et. Úgy tűnik, hogy elég sokan sikerrel jártak ebben, ugyanis a színésznő most egy meglepően kendőzetlen interjú során elmondta, hogy nem kevés szexuális kalandot köszönhet az Amerikai pitének.

„Rengeteg előnye volt ennek a filmnek. Legalább 200 emberrel sosem feküdtem volna le nélküle”

árulta el Jennifer Coolidge.

Igaz, hogy a film sikere után sajnos szinte csak ehhez hasonló szerepeket ajánlottak fel Jennifer Coolidge-nak, de az utóbbi években mégis sikerült revitalizálnia a karrierjét A Fehér Lótusz című sorozattal, amiben annyira jó volt, hogy még Emmy-díjra is jelölték idén az alakításáért – a szakértők szerint pedig elég valószínű, hogy nyerni is fog, hiszen valóban elképesztő munkát végzett a szériában.

Íme egy ikonikus jelenet, amiben Jennifer Coolidge Stifler mamáját alakítja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás