promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Stiflerre, az Amerikai pite csajozógépére? Így néz ki most, 46 évesen Seann William Scott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Seann William Scott sokak kedvence volt az Amerikai pitéből.

Magyarországon is egyenesen imádta a közönség az 1999-es Amerikai pite című tini-vígjátékot, amiben pár srác elhatározza, hogy minden áron el akarja veszíteni a szüzességét. Persze nem mennek olyan könnyen a dolgok, ezért elképesztően kellemetlen szituációkba keverednek hőseink – talán a legmaradandóbb az a jelenet volt, mikor az egyik „meghódított” egy forró pitét, majd az apja rajtakapta.

Egyértelműen Stifler volt a közönségkedvenc, ugyanis ő volt a legviccesebb, legbunkóbb karakter, akinek minden egyes megnyilvánulása aranyat ért, persze csak akkor, ha vevők vagyunk a tapló humorra. Seann William Scott zseniálisan hozta a figurát, a széria több része is szinte csak miatta volt szórakoztató – nem csoda, hogy egy időben Hollywood is előtérbe helyezte őt.

Seann William Scott az évek alatt olyan vígjátékokban szerepelt az Amerikai pite-szérián kívül, mint például Az Amazonas kincse, Példátlan példaképek, Hé, haver, hol a kocsim?, Evolúció vagy a Két kopper, de annak idején az első Végső állomás filmben is feltűnt.

A világsztár sajnos hamar rájött, hogy Hollywoodban csak bohócként tekintenek rá, és hiába próbált ebből kitörni, sajnos nem sikerült neki, ezért megunta a dolgot. Egy ideje kicsit visszább vett a tempóból, kevesebb szerepet vállal, és olyan projekteket választ magának, amik különlegesebbek – 2018-ban például egy kegyetlen sorozatgyilkost alakított a Bloodline című filmben.

Seann William Scott most is aktív, ráadásul saját bevallása szerint szívesen visszatérne Stiflerként, mivel nagyon szereti azt a karaktert. A magánéletéről sajnos szinte semmit sem lehet tudni, ugyanis nagyon privát életet él, egyedül annyi tűnik biztosnak, hogy van egy felesége – ő egyáltalán nem az a fajta színész, aki rendszeresen szerepel a bulvárlapokban.

Így néz ki manapság Seann William Scott, aki még a régi Amerikai pités színésztársával is összeállt egy reklám kedvéért:

Itt pedig egy friss interjúrészletet láthatunk vele – a Smallville sztárjával beszélgetett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás