promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötven éves az Amerikai-pite csúcsbombázója, Nadia, akibe a fél világ szerelmes volt egykor
Borítókép:  ©Universal Pictures movie: American Pie (1999)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most tölti be az 50. Shannon Elizabeth, az Amerikai pite-filmek legendás Nadia-ja, Jim első szerelme.

Az Amerikai pite-filmsorozat szinte minden fiatal filmgyűjteményében megtalálható, annak ellenére, hogy a kilencevenes évek végének és a 2000-es évek elejének ikonikus alkotásairól van szó. A film szinte azonnal kultfilm lett, a felnővő generációk elsőszámú referenciapontja a bulis mindennapokhoz. Elképesztő, de az első rész még a kilencvenes évek végén került a mozikba, és olyan sikeres volt, hogy számos folytatás készült belőle. Majd jöttek szépen lassan a kánonon kívüli részek is, amelyeket Jim faterja kapcsolja elsődlegesen a nagy filmekhez.

Már több mint tíz évvel ezelőtt debütált az az epizód a moziban, amelyben az egykor tinédzser főszereplők, már kész felnőttekként ráébrednek arra, hogy vissza kellene hozni a régi idők nagy dolgait. Ez egy igazi nosztalgiabomba, a régi tréfák és a híres színészek újra feltűnnek.

Néhányan hamarabb, mások később térnek vissza a képernyőre. Ebben a kontextusban Shannon Elizabeth, azaz Nadia is felbukkan, aki az első Amerikai pita-filmben ikonikus és emlékezetes szerepet játszott, különösen az egyik pikáns jelenetben Jim szobájában, amire valószínűleg még az is emlékszik, aki nem látta az egész filmet. Az ezredforduló környékén igazi szexszimbólumnak tekintették a fiatalok körében, és a nevét hallva mindenki tudja, hogy ki ő.

Shannon Elizabeth karrierje nem állt meg az Amerikai pite-filmek után; számos másik film és tévés produkcióban is feltűnt, köztük a Horrorra akadva vígjátékban is láthattuk a szépséges színésznőt. Most ünnepli Shannon Elizabeth az 50. születésnapját, így néz ki a híresség ma:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás