promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle nem hallgat tovább, hamarosan robbantják a bombát a Netflixen
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry és Meghan már dolgozik a Netflix-szel közös dokumentumfilmjének új évadán.

A brit királyi család tagjai közül is talán a legtöbb botrányt az utóbbi években egyértelműen Harry herceg és Meghan Markle szolgáltatta. A lavina akkor kezdődött el amikor 2020-ban az USA-ba költöztek és lemondtak a királyi családban betöltött szerepeikről is.

Sussex hercege és hercegnéje nemrégiben a Netflix segítségével már készített egy dokumentumfilmet az életükről, most pedig az a hír járja, hogy hamarosan elkészülhet a folytatás is, ami még az eddigieknél is nagyobb botrányt válthat ki. 

Az új információk szerint a Netflix tartalmaiért felelős vezető, Bela Bajaria a közelmúltban egy rendezvényen arról beszélt, hogy Sussexék – akik 2020-ban több millió dolláros szerződést írtak alá a streaming platformmal, most jó néhány új dolgon dolgoznak, köztük egy film és egy sorozat elkészítésén, amelyek azonban még nagyon korai fejlesztés alatt állnak"

Arra a kérdésre, hogy mi lesz Harry herceg és Meghan sorsa, akiknek a Netflix-szel kötött szerződése 2025-ben lejár, így válaszolt:

Ó, min dolgoznak? Van néhány nagyon ígéretes dolog, amin dolgoznak a producerekkel.

Bela Bajaria hozzátette azt is, hogy van egy csomó fejlesztésük, egy filmjük fejlesztés alatt, egy (forgatókönyvvel ellátott) sorozat, amin dolgoznak. 

Lynn Carratt hollywoodi PR szakértő a Mirror kérdésére kifejtette, hogy szerinte mik is lehetnek pontosan ezek a projektek. Ő biztos benne, hogy Harry és Meghan a dokumentumfilmjükk második évadán dolgozik, ám egy nagyon fontos dologra is figyelmeztette a házaspárt.

Tudjuk, hogy a Netflix szaftos tartalmakra vágyik Meghantól és Harrytől a királyi múltjukról szóló dokumentumfilmben, ám az imázsuk újjáépítése érdekében a párnak távol kéne maradnia ettől. Abban azonban biztos vagyok, hogy amint kijön a filmjük minden szempár oda fog szegeződni a tévéképernyők elé, és ha ez jól megy, a Netflix meghosszabbíthatja a szerződésüket. 

- mondta a lapnak a szakértő.

Azt tehát még nem tudhatjuk biztosan, hogy mit is szeretnének még a nagyvilágnak elmondani Harryék, de abban ne legyenek kétségeink, hogy bármi is legyen az nagyot fog ütni a királyi család botrányait ismerve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás