promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás az RTL-nél, teljesen átalakul a főműsoridő
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csatorna minden hétköznapot érintő műsorváltozást jelentett be, ismét új időpontba helyezték az egyik új produkciójukat, amihez sokkal nagyobb reményeket fűztek.

Amíg a TV2 látszólag csipkerózsika álmát alussza (valójában már nagy erőkkel készül, egzotikus reality-ket forgat, lásd erről szóló írásainkat itt és itt), addig az RTL köszöni szépen, idén eddig minden hétvégén sikerült megnyerni a nézettségi versenyt, még ha csak egy hajszálnyival is. 

Így aztán nyugodtan kijelenthetjük, hogy ebben a pillanatban ismét az RTL Magyarország legnépszerűbb kereskedelmi csatornája, az öröm azonban mégsem teljes, több okból kifolyólag sem, erről is írtunk már a napokban:

Egyrészt a TV2 hétköznap általában jobb számokat produkál, az RTL leginkább a Cápák között és a Mi kis falunk új részeinek töretlen sikerének köszönheti, hogy a heti összesítésben felül tud kerekedni a konkurencián. Másfelől a csatorna új szappanoperája, a ...szomszéd tehene nagyon gyengélkedik, és napról-napra kétségbeejtőbb számokat produkál, így már csak idő kérdése volt, hogy mikor fogják elpakolni a főműsoridőből.

Az RTL végül feladta a harcot, ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni.

Pont a héten érkezett a hír, hogy a Barátok közt alkotójának napi sorozata új kezdési időpontot kap a Fókusz miatt, de máris itt a következő bejelentés, miszerint a ...a szomszéd tehenét félig kivágják a főműsoridőből  (hivatalosan 21:30-ig tart ez a sáv), és a késő esti órákba teszik át. Helyette pedig Gundel Takács Gábor új game show-ját, Az Ugrást fogják sugározni, melyről itt írtunk korábban.

Február 12-től új műsorrend lesz az RTL-nél:

  • Az Ugrás minden hétköznap 19:50-től lesz látható
  • ...a szomszéd tehene jóval később fog csak kezdődni, 19:50 helyett 21:05-kor.
  • A mi kis falunk ismétléseit nem folytatja az RTL, míg az Apatigris első évadának ismétlései pont véget érnek, ezért az RTL Híradó – Késő esti kiadás 50 perccel korábban, 23:10 helyett, 22:20-kor fog kezdődni.
  • A Híradót követően hétfőnként a XI. század – a legendák velünk élnek 23:35 helyett, 22:55-kor fog kezdődni, szerdánként pedig Alföldi Róbert korábban csak az RTL+-on elérhetú műsora, a Főszerepben 23:40-ről, 22:55-re kerül át.

A hétvégi műsorrend nem változik, a Cápák között és a Mi kis falunk továbbra is stabilan tartja magát. Kíváncsian várjuk, hogy Gundel Takács új műsora vajon legyőzi-e Kasza Tibit és a Szerencsekereket, amire a népszer műsorvezető és a külföldön már jól bejáratott formula miatt is van némi esély.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás